20 évesen, egyetemistaként megtartanátok a babát?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, ő 22, még egyetemista, orvosira jár. Ugyan fogamzásgátlót szedek, de most félek, hogy mégis teherbe estem. Holnap tesztelek, tehát még csak idegeskedek, és a lehetőségeimet latolgatom. Tudom, hogy maximális családi támogatásra számíthatnánk mindkét részről. Mindezek fényében ti hogyan döntenétek?2012. jan. 5. 21:55
2/28 anonim válasza:
Majd a teszt után gondolkodj. Nyugi, nem hiszem, hogy terhes vagy.
Egyébként nem, nem tartanám meg ilyen körülmények között.
2 gyermek anyukája
3/28 anonim válasza:
én nem,túl éretlennek éreztem magam 20 évesem gyerekvállaláshoz,az iskola fontosabb volt,számolj azzal is,hogy a barátodtól nem vérhatod el,hogy félbehagyja az egyetemet azért,hogy eltartson titeket. Nekem a szüleimtől se lett volna pofám,bár ez attól függ milyen viszonyban vagytok.
EZ CSAK AZ ÉN életemben lett volna igy,neked a saját lehetőségeid szerint kell döntened,de még az sem biztos,hogy terhes vagy
4/28 anonim válasza:
20 éves egyetemistaként a mi válaszunktól függően döntesz ilyen kérdésben? Egyébként még egy kiscicát sem tudnék elpusztítani, nem hogy a saját gyerekemet...
5/28 anonim válasza:
Én megtartanám. Főleg, ha van maximális családi segítség. De ha nem lenne miből eltartani sehogy se, akkor örökbe adnám.
7/28 anonim válasza:
attól függ,h azt a barátomat akarnám-e férjemnek, meg h képesnek érezném e magamat az elköv.20on évre erre a feladatra, egyébként azt miért írtad le ,h orvosira jár?:DD
8/28 anonim válasza:
igen. kitudja h lehet e utána. -én még mindig nem tudom.
9/28 anonim válasza:
Én is 20 éves egyetemista vagyok, 3 éve együtt vagyunk, de én nem tartanám meg, semmink nincs, és támogatásra sem számíthatnék. Nem tudom ti hogy éltek milyen körülmények közt. Amúgy szerintem is ráérsz majd a teszt után gondolkodni nem is biztos hogy terhes vagy...
10/28 anonim válasza:
A kapcsolatotoktól függően kétesélyes a gyerek szitu. Menj át levelezőre. É.s szerintem nem gond, ha a család életetek kezdetén segít. Aztán majd rendbe jöttök anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!