Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hagyott el valakit a parja...

Hagyott el valakit a parja amikor megtudta, hogy terhes vagy? Megtartanatok a babat, vagy nem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok nőt elhagytak már sajnos terhesen is. A barátnőm is így járt, de a világ ettől nem dőlt össze. Boldogan élnek kettesben a kisfiával.

Hogy megtartod-e, csak Te tudhatod. Én amiatt nem vetetném el, mert elhagy az apja, talán csak akkor, ha képtelen lennék gondoskodni róla, és lehetetlenné válna megtartanom. De az én vagyok.

2012. jan. 5. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmi oldal: persze, megtartanám :-))

Anyagi rész: ezt csak te tudhatod. Sajnos le kell ülni és kiszámolni :-( Ha nem tudnám eltartani és a szüleim sem segítenének, nagyon meggondolnám :-(

Kitartást és (ha úgy döntesz) boldog babázást :-)

2012. jan. 5. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem elhagyott, mikor kiderült, terhes vagyok, a yerekkel meg csináljak, amit akarok. Nem tartottam meg, bár a szívem egy része vele együtt halt meg. Nagyon nehéz volt az az idöszak, leírni nem tudom, mennyire.

Sajnos nem tudtam volna felnevelni, tanultam még, anyukámnak a rokkantnyugdíja meg a rezsire sem volt elég :(

2012. jan. 5. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én megtartanám, az élete mindennél fontosabb nekem!
2012. jan. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!