Hagyott el valakit a parja amikor megtudta, hogy terhes vagy? Megtartanatok a babat, vagy nem?
Sok nőt elhagytak már sajnos terhesen is. A barátnőm is így járt, de a világ ettől nem dőlt össze. Boldogan élnek kettesben a kisfiával.
Hogy megtartod-e, csak Te tudhatod. Én amiatt nem vetetném el, mert elhagy az apja, talán csak akkor, ha képtelen lennék gondoskodni róla, és lehetetlenné válna megtartanom. De az én vagyok.
Érzelmi oldal: persze, megtartanám :-))
Anyagi rész: ezt csak te tudhatod. Sajnos le kell ülni és kiszámolni :-( Ha nem tudnám eltartani és a szüleim sem segítenének, nagyon meggondolnám :-(
Kitartást és (ha úgy döntesz) boldog babázást :-)
Engem elhagyott, mikor kiderült, terhes vagyok, a yerekkel meg csináljak, amit akarok. Nem tartottam meg, bár a szívem egy része vele együtt halt meg. Nagyon nehéz volt az az idöszak, leírni nem tudom, mennyire.
Sajnos nem tudtam volna felnevelni, tanultam még, anyukámnak a rokkantnyugdíja meg a rezsire sem volt elég :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!