Van kozottetek olyan, aki fuvezett mielott megtudta, h terhes és azota màr megvan a gyereke?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 18:10
1/7 anonim válasza:
Mielőtt terhes lettem extasit fogyasztottam alkalmanként,kb havonta egy-egy buli alkalmával.Amikor megtudtam,hogy terhes vagyok,azonnal abbahagytam.Mostmár 4 éves a kislányom,és hála istennek teljesen egészséges.kop-kop!
2/7 anonim válasza:
Első! Kérlek tedd oda,hogy nagyon megbántad!
3/7 chococa_aath válasza:
hát sajna igen... és nyáron elég sokan is körülöttem amit ugye szivtam be én is.. hiába én nem csináltam.. nekem még nincs meg a pici..de hála istennek semmi gondd nincs vele.. én is lekopogom..:)
4/7 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm, illetve ismerősöm volt rendszeres füvező, amit rossz nyelvek szerint nem is igazán hagyott teljesen abba terhesen. Egészséges kislánya született, aki kb. 2700 grammal született. Vagy ezért, vagy másért. Nem lehet tudni. Minthogy azt sem, hogy idegrendszeri sérülés történt-e nála. Lehet, hogy majd csak a suliban jön ki, de az is lehet, hogy teljesen egészséges.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Igen,nagyon megbántam,azóta rá se nézek semmi ilyesmi dologra.:)
Nekem többet ér a gyermekem egészsége,és a mai eszemmel,a sajátom is.
7/7 chococa_aath válasza:
egyet értek az előttem szólohoz.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!