Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki csak akkor...

Volt olyan aki csak akkor rakta le a cigit mikor megtudta, hogy terhes? Vagy már jóval elötte?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én soha nem dohányoztam, de van néhány ismerősöm aki lerakta amikor megtudta hogy terhes, és van olyan is, aki még akkor sem... A nyakukat tudnám kitekerni a dohányzó terhes nőknek!
2010. nov. 25. 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Akkor amikor megtudtam
2010. nov. 25. 15:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Én a vendéglátásban dolgozom sajna én is láttam pár ilyen nöt gusztustalan volt
2010. nov. 25. 15:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Én mind kétszer akkor tettem le a cigit mikor a teszt pozitiv lett.:)Elsönél 5,5hetesen most már 4hetesen.
2010. nov. 25. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor hagytam abba, amikor megtudtam.Azért nem előbb, mert meglepett minket a picike.Akkor szívtam el az utolsót, amikor a teszt eredményére vártam, azóta se gyújtottam rá.Ez adott nekem egy nagy erőt a leszokáshoz, és érdekes, hogy nem is kívántam.Egyenesen undorodtam a szagától.Most 2 hónapos a lányom, makk egészséges.De csak 2490 g-mal született, időre.Nem tudni, miért.Az orvosom szerint örökletes, az én testalkatomat örökölte.Pedig végig szedtem az Elevitet, mindent megtettem.Azért gondolkodom azon, hogy nem- e az az oka, hogy előtte cigiztem.Egy kicsit hibáztatom magam, pedig nem kéne.A lényeg, hogy már lassan behozza a "lemaradást", és vidám, életrevaló, egészséges kis csaj.Csak az idegesít, hogy a sógornőm, aki végig bagózta a terhességet, egy kilóval nagyobb gyereket szült.
2010. nov. 25. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Aznap reggeltől, amikor megláttam a két csíkot, soha többé nem gyújtottam rá. Ez május elején volt. :-)

Nem akkora nagy áldozat mint amilyennek előtte tűnt! ;-)

2010. nov. 25. 15:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Én is akkor akarom lerakni mikor megtudom,hogy sikerült. Csak mindig eszembe van,hogy nem e attol nem jön össze a baba,hogy még mindig szivom.
2010. nov. 25. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, az nem akadály, attól még megfogan.Jó, nyilván az lenne az ideális, ha már a tervezéskor leraknád.De pl. mi sem terveztük, csak úgy jött.Így nehéz gondoskodni a "tisztulásomról".Aggódtam is egy picit, hogy nem ártott -e neki.De az első napokban, hetekben gyakorlatilag még nem kapcsolódik össze a keringésed az övével.Nem vagytok olyan szoros kapcsolatban.
2010. nov. 25. 16:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is akkor raktam le amikor pozitív lett a teszt.
2010. nov. 25. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is akkor raktam le a cigit miután megtudtam hogy terhes vagyok.Utána lelki ismeretfurdalásom volt amiatt hogy egy hónapig cigiztem.
2010. nov. 25. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!