Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki csak akkor...

Volt olyan aki csak akkor rakta le a cigit mikor megtudta, hogy terhes? Vagy már jóval elötte?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is akkor raktam le amikor + lett a teszt.Elsőre sikerült a baba,szóval nem akadály a dohányzás viszont 40.hétre született és 2700g-al.Nem tudom,hogy van e köze hozzá,hogy ilyen picike lett.Végig szedtem a femibiont.:)
2010. nov. 25. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálam és az ismerősömnél így volt:

Pozi teszt után 2 cigi, aztán semmi onnantól. Az én babám a 38. héten született 3700g-al, az ismerősömé a kiírt napon 4850g!-mal. Szóval... Nem lettek kicsik.

Anyum cigizett a terhesség alatt (hébe-hóba), a tesóm, és én is nagy babák voltunk. Ezen nem múlik, hacsak nem folyamatosan 2 dobozzal szív valaki. Bár én ettől függetlenül nem szívnám.

2010. nov. 25. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:
15:57-esnek! Lehet, hogy nagyobb súllyal született a sógornőd babája, de jóval nagyobb esélye van rá, hogy asztmás vagy egyéb légzőszervi megbetegedésekre hajlamosabb lesz a kicsike! Azon ne aggódj, hogy viszonylag kis súlyú a babád, gyorsan behozza a lemaradást!
2010. nov. 27. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!