16 évesen megtartanátok a babát?
Én 16 évesen nem tartottam volna meg. Akkor úgy gondoltam, hogy nekem sosem lesz gyerekem, mert sz'r szülő lennék.
Persze már nem gondolom így, és minnél hamarabb szeretnék anya lenni.
Neked azt tanácsolom, hoogy jól gondold végig, ahogy az előttem szóló írta, életről, halálról döntes, DE nemcsak a baba életéről, hanem a sajátodról, a gyerek apjáéról, a szüleidéről. Azt vallom, hogy a szülők nyakára ne szüljön senki, de ezt megfelelő védekezéssel megvalósítva. Az abortusz borzasztó dolog, de neked kell eldöntened mkit szeretnél, ha lelkileg bírnád, inkább az rökbeadást tanácsolom, ha akarod úgy, hogy elutazol távoli rokonokhoz, ha nem szeretnéd, hogy az ismerőseid ujjal mutogasanak rád...
(ezt azrt írtam mert szerintem a lelki megterhelés mellett ez az ami az abortusz felé löki az embereket,arról nem kell tudnia senkinek, de amikor már látszik a pocak, nehéz letagadni....)
Én megtartottam volna, bármi áron.
De az én vagyok.
Barátnöm megtartotta. Nagyon érett, felelösségteljes, szuper anyuka. Én nem tudok olyan lenni, pedig nekem is van gyerekem.
Attól függ milyen az a 16 éves.... én tuti nem lettem volna érett rá, de van aki igen.
23/N
Én 16 éves vagyo, és megtartottam.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!