20 évesen, egyetemistaként megtartanátok a babát?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, ő 22, még egyetemista, orvosira jár. Ugyan fogamzásgátlót szedek, de most félek, hogy mégis teherbe estem. Holnap tesztelek, tehát még csak idegeskedek, és a lehetőségeimet latolgatom. Tudom, hogy maximális családi támogatásra számíthatnánk mindkét részről. Mindezek fényében ti hogyan döntenétek?2012. jan. 5. 21:55
21/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztató szavakat!
Egyébként valaki kérdezte, hogy miért írtam, hogy a barátom orvosis. Azért, mert gondoltam, hogy ebből kiderül, hogy még sok évig tanulni fog, és amikor elkezd dolgozni, akkor sem számíthat majd nagy fizetésekre... Szóval az anyagiak miatt írtam.
Nagyon köszönöm a véleményeket még egyszer!
2012. jan. 6. 08:49
23/28 anonim válasza:
Szia, én is megtartanám, ha ott lesz a pozitív teszt a kezedben, rájössz, hogy ennél boldogabb nem lehetnél. Én azóta a föld felett lebegek!!
Ne aggódj ezen, a Jóisten megad hozzá mindent! Én nem szeretnék másokkal példálózni, de teszem azt háborúk idején is születtek gyermekek, a boldogság nem az anyagiaktól függ!
24/28 anonim válasza:
Ha minden ilyen jó, akkor tartsd meg (ha pozitív lesz a teszt)
26/28 anonim válasza:
Igen. Én 21voltam mikor teherbe estem. Mellette tanulok ez az utolsó évem.
28/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!