Ti megtartanátok a babát 20 évesen?
3 éve vagyunk együtt a párommal, ő külföldön melózik úgyhogy anyagiakkal nem igen lenne gondunk. Én tanulok de levelezőn szóval ebbe sem zavarna bele különösen a kicsi.
Sajnos 15 évesen felelőtlen voltam és teherbe estem a megszakítás mellet döntöttem, félek ha ismét úgy döntenék hogy még korai többet nem lehetne már gyermekem. Pedig szeretnék tényleg, de a szívem egyik fele még mindig korainak véli és "élni" szeretne szórakozni stb.
Mit tennétek a helyemben?
BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!!
Én is 20 éves vagyok és 29 hkm. Mi terveztük. Több mint 5 éve vagyunk együtt.
A helyedben megtartanám.
Én nem voltam még 20 éves, amikor megszültem a kisfiunkat. Tudom mennyire nehéz döntés, hiszen nem csak szépsége van a dolognak, hanem rengeteg megpróbáltatása is. IMÁDJUK a fiunkat, már 16 hónapos és egyszerűen el sem tudnám képzelni máshogyan az életem. Hidd el van élet a gyerekkel is!
A helyedben NEM vetetném el. Egyrészt, mert volt már abortuszod és ki tudja mit sértenének meg, életed végéig bánnád, ha többé e miatt nem lehetne gyereked. Másodszor én iszonyatosan szívtelennek tartom azt, ha valaki azért öli meg a gyerekét, mert ő még bulizni akar meg szórakozni. Ha nem akartál még, miért nem védekeztetek? Most a saját butaságod miatt ölnéd meg Őt, aki semmiről sem tehet? Arra nincs mentség főleg, hogy jó anyagi helyzetben vagytok és korilag sem vagy már abban a szakaszban, hogy megszóljanak érte.
A te döntésed mit csinálsz, de számolj a lehetőséggel, hogy bármilyen sérülés következtében meddővé válhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!