Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megtartanátok a babát 20...

Ti megtartanátok a babát 20 évesen?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal, ő külföldön melózik úgyhogy anyagiakkal nem igen lenne gondunk. Én tanulok de levelezőn szóval ebbe sem zavarna bele különösen a kicsi.

Sajnos 15 évesen felelőtlen voltam és teherbe estem a megszakítás mellet döntöttem, félek ha ismét úgy döntenék hogy még korai többet nem lehetne már gyermekem. Pedig szeretnék tényleg, de a szívem egyik fele még mindig korainak véli és "élni" szeretne szórakozni stb.

Mit tennétek a helyemben?

BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!!

2013. máj. 25. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
21 vagyok es 20 hetes kismama :) mi is 3 eve vqgyunk eggyutt. A kulombsy csak annyi, hogy mi tervztuk is. EN megtaranam !
2013. máj. 26. 03:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is 20 évesen szültem az első gyerekem (most 25 vagyok, és a másodikat várjuk). Levelezőn befejeztem az egyetemet, utána dolgoztam, semmiben sem 'akadályozott'. Az életem nyilván megváltozott, de a jó irányba:) Azért hazudnék, hogy nem hiányzott, hogy utazgassak vagy kicsit külföldön dolgozzak, de a bulizás annyira nem. Igazából, minden korban egy bizonyos kicsi részed korainak/nem jókor jöttnek stb. fogja érezni, úgyhogy erre ne alapozz:) Én a helyedben megtartanám.
2013. máj. 26. 06:14
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
20 éves vagyok 19hkm kisfiúval imádjuk!!!! :)
2013. máj. 26. 07:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is 20 éves vagyok és 29 hkm. Mi terveztük. Több mint 5 éve vagyunk együtt.

A helyedben megtartanám.

2013. máj. 26. 07:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem voltam még 20 éves, amikor megszültem a kisfiunkat. Tudom mennyire nehéz döntés, hiszen nem csak szépsége van a dolognak, hanem rengeteg megpróbáltatása is. IMÁDJUK a fiunkat, már 16 hónapos és egyszerűen el sem tudnám képzelni máshogyan az életem. Hidd el van élet a gyerekkel is!

A helyedben NEM vetetném el. Egyrészt, mert volt már abortuszod és ki tudja mit sértenének meg, életed végéig bánnád, ha többé e miatt nem lehetne gyereked. Másodszor én iszonyatosan szívtelennek tartom azt, ha valaki azért öli meg a gyerekét, mert ő még bulizni akar meg szórakozni. Ha nem akartál még, miért nem védekeztetek? Most a saját butaságod miatt ölnéd meg Őt, aki semmiről sem tehet? Arra nincs mentség főleg, hogy jó anyagi helyzetben vagytok és korilag sem vagy már abban a szakaszban, hogy megszóljanak érte.

A te döntésed mit csinálsz, de számolj a lehetőséggel, hogy bármilyen sérülés következtében meddővé válhatsz!

2013. máj. 26. 07:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen megtartanám 20 évesen már nem vagy gyerek, és ha az a kis élet téged választott annak oka van. Lehet hogy ha őt is elveteted többé nem lehet gyereked. Levelezőn tovább tudsz tanulni, bulizni meg ott volt a kamasz korod, s a szülés után is lesz rá lehetőséged. Ha abortuszra mész bánni fogod. Én 22 vagyok és már a második babát várom.
2013. máj. 26. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok és 22 hetes terhes. Egyeltalán nem bánom hogy nem bulizhatok meg ilyenek. Különben is attól még szórakozni el lehet járni csak nem discóba, hanem szolidabb "partykra" ahhoz nem kell alkohol hogy jól érezd magad :)
2013. máj. 27. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!