9 hónapja vagyunk együtt, és kiderült, hogy babát várok. Ti így megtartanátok?
Szia! Nem az számít, mennyi ideje vagytok együtt, hanem az, hogy mennyire ismeritek egymást. Ahogy az 1. hozzászóló is írta, ha hosszú évek óta együtt vagytok, az sem garancia rá, hogy együtt is maradtok. Számtalan párt ismerek, aki (akár több) évtizedes együttélés után vállalt gyereket, majd elváltak. Hiszen gyönyörűen lehet egymás MELLETT élni évtizedekig is anélkül, hogy valóban EGYÜTT élnének. Egy gyerek születése pedig megváltoztatja az addigi (kényelmes) felállás, egy „közös projektbe” kell kezdeni, a gyereknevelésbe, és itt csak az számít, mennyire szeretitek, tisztelitek egymást, és hogyan tudtok együttműködni.
(Nálunk 4 hónap együttjárás után derült ki, hogy terhes lettem, a védekezés ellenére, és úgy, hogy alapvetően sosem vágytam gyerekre. Ennek már tíz éve, neveljük a lurkót, és nem mondom, hogy a világ legkönnyebb dolgának éreztem ezt mindig, ahogy azt sem, hogy valakivel könnyű együtt élni, még ha szereted is, de csak kapkodom a fejem, hogyan mennek szét a „megfontolt”, a gyerekvállalást előre jól eltervező párok körülöttem…)
De olyan sok helyen olvasni,hogy jött a baba,nagy volt az öröm,aztán tessék,pár év és szétmentek.Én ezt nem szeretném.
Családot szeretnék a babánknak.
Csak akkor vállalnék bármilyen kapcsolatban gyereket, ha egyedül is fel tudom nevelni. Sajnos a mai világban ez így megy, egy férfire nem lehet alapozni.
A másik meg késő bánat, ha nem akartok gyereket tenni kellett volna ellene (megfelelően).
Van munkám,egyedül is meg tudnánk élni!De én nem ezt akarnám a gyerekemnek,hanem szerető családot,apával meg anyával.
Védekeztünk,tablettát szedek,de valami gond lehetett,hogy nem védett rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!