Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Két hete szétköltözünk mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hete szétköltözünk mert megcsalt. Megtartanátok az uj karacsonyfa diszeket amit együtt vettünk? Egyetelen 1 közös karácsonyunk volt, de nállam maradtak a diszek.

Figyelt kérdés

Kidobni nem akarom, neki adni sem, de feltennem idén a karacsonyfára őket. Mit gondoltok? mindent ki kell dobni csak azért hogy ne emlékeztessen rá?

Tudom elég idétlen kerdés.

2010. szept. 1. 08:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
59%
Szerintem dobd ki, aztán vegyél majd idén néhány ugyanolyat a kínai vásáron :)
2010. szept. 1. 09:03
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

szerintem nyugodtan tedd fel a fára...ez ne okozzon gondot...:)

22L

2010. szept. 1. 09:03
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha rosszul érzed magad tőlük, akkor tedd el ( ne dobd ki), később majd jó lesz. Ha nem szomorodsz el, akkor pedig tedd fel a fára.
2010. szept. 1. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még bőven ráérsz ezen gondolkozni.
2010. szept. 1. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Én nem raknám fel a helyedben. Így is minden rá fog emlékeztetni, vagyis az előző és egyetlen közös ünnepetekre. Nem kell még, hogy a díszekről is ő jusson eszedbe. Én elajándékoznám a helyedben. Mikor elváltam és elköltöztem, az első karácsonyomon fát sem akartam. Aztán utolsó pillanatban "Csak azért is!Azért, mert egyedül vagyok, nem vagyok magányos, és az ünnep nekem is jár"-alapon állítottam egy pici fát. Ami alatt azt kívántam, hogy a következőt már az új párommal állítsam:)

Amúgy meg valóban jobb, ha eltünteted a dolgokat, amik rá emlékeztetnek. Nem feltétlen kell kidobni, de ne legyen semmi szem előtt. Nehéz időszak előtt állsz, minél jobban próbálj felejteni.Sok sikert!

2010. szept. 1. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én soha semmit nem dobtam ki egy kapcsolatom után sem. ez olyan marhaság, hogy akkor most mindent kidobjak, eltegyek, eltüntessek. az is az életem része, akár közösen vettük, akár kaptam tőle ajándékba. ha téged nem zavar, ha neked nem rossz, akkor nyugodtan használd őket.
2010. szept. 1. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
szerintem tartsd meg, de ha nagyon fáj akkor meg dobd ki.Amúgy én a volt barátom társasjátékával szoktam játszani a mostani párommal és semmit nem érzek, szóval lehet idén karácsonyra már nem is fog felzaklatni a dolog.
2010. szept. 1. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Nehogy kidobd, akkor is inkább ajándékozd oda a szegényeknek. Pénz az van, de ész nincs. :(
2010. szept. 1. 09:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépek, tetszenek, akkor én a helyedben nem dobnám ki. Ha nem vagy rosszul tőlük, csak mert ránézel nem kell kidobni. Szerintem akárhogyan is ér véget a kapcsolat az életem része, és jót rosszat alakít rajtam, és biztos vannak dolgok amire a negatív vég ellenére is szívesen emlékszel.
2010. szept. 1. 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs hogy mit KELL csinálni ilyenkor. Azt teszed amit jónak érzel.

Van aki mindent kidob, van aki megtartja mert neki az jobb, ez nem olyan mint pl a kresz, erre nincs szabály.

2010. szept. 1. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!