Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete szétköltözünk mert megcsalt. Megtartanátok az uj karacsonyfa diszeket amit együtt vettünk? Egyetelen 1 közös karácsonyunk volt, de nállam maradtak a diszek.
Kidobni nem akarom, neki adni sem, de feltennem idén a karacsonyfára őket. Mit gondoltok? mindent ki kell dobni csak azért hogy ne emlékeztessen rá?
Tudom elég idétlen kerdés.
szerintem nyugodtan tedd fel a fára...ez ne okozzon gondot...:)
22L
Én nem raknám fel a helyedben. Így is minden rá fog emlékeztetni, vagyis az előző és egyetlen közös ünnepetekre. Nem kell még, hogy a díszekről is ő jusson eszedbe. Én elajándékoznám a helyedben. Mikor elváltam és elköltöztem, az első karácsonyomon fát sem akartam. Aztán utolsó pillanatban "Csak azért is!Azért, mert egyedül vagyok, nem vagyok magányos, és az ünnep nekem is jár"-alapon állítottam egy pici fát. Ami alatt azt kívántam, hogy a következőt már az új párommal állítsam:)
Amúgy meg valóban jobb, ha eltünteted a dolgokat, amik rá emlékeztetnek. Nem feltétlen kell kidobni, de ne legyen semmi szem előtt. Nehéz időszak előtt állsz, minél jobban próbálj felejteni.Sok sikert!
Olyan nincs hogy mit KELL csinálni ilyenkor. Azt teszed amit jónak érzel.
Van aki mindent kidob, van aki megtartja mert neki az jobb, ez nem olyan mint pl a kresz, erre nincs szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!