Megtartanátok a helyedben?
"Valószínűleg a férjed csak beijedt a váratlan gyerektől, ha 3 gyereket szeretetben nevel, mért hagyná el az egész családját pont azért, mert még egy érkezik a családba?"
1, mert bebizonyosodik, hogy a feleségem számára nem fontos, hogy én hogy akarom élni az életem
2, mert így függetleníteni tudom magam az ellenemre meghozott döntése anyagi következményeitől: 3 gyerek után már nem emelkedik a tartásdíj válás esetén, egyedül vállalta, majd megoldja, ahogy tudja meg akarja.
Elég ok?
"mert bebizonyosodik, hogy a feleségem számára nem fontos, hogy én hogy akarom élni az életem"
hát ez pont fordítva is igaz...
Mindenki azt hangoztatja, hogy az abortusz a nő döntése, mégis rengeteg nőt belekényszerítenek ebbe. ez mennyiben igazságos? főleg azt nézve, hogy a férfi épp ugyanannyira felelős azért, hogy megfogant a gyerek!
Utolsó, perpill a nő eldöntheti, hogy kihordja-megszüli-e, a férfi meg eldöntheti, hogy kíván-e ezzel együtt élni. (sajnos csak 3 gyerek után van az, hogy a tartást se lehet a nyakába varrni, ha nemlegesen dönt, de akkor igen, és ez egy ilyen sztori)
Úgyhogy itt épp pariban vannak a felek, mindkettőnek van felelőssége, és mindkettőnek van döntési joga és lehetősége.
20-as:miért ellentmondásos? A kérdező leírása alapján a férj mindenképp dobbantani fog. Ezt csak késleltetni lehet az abortusszal. Az lehet hogy magára marad 4 gyerekkel, de legalább tiszta lesz a lelkiismerete és lesz egy újabb gyönyörű gyereke.
Szóval ha nekem kellene választanom férj és a gyerek között, én az utóbbit választanám.
Ha hagyod, hogy abortuszra kényszerítsen, tuti szétmentek. Nem tudnád neki soha megbocsátani.
A már meglévő 3 gyerek is egy lelki roncs lesz, mert a gyerekek megérzik, hogy meghalt a testvérük. És megtörik köztetek a felhőtlen anya-gyerek vizsony. Nem tudnak többé bízni benned. Nem értik, hogy aki azt mondja nekik, a legjobban szereti őket, hogy tudta volna megölni őket is. Mert azt érzik, hogyha a testvérüket megöletted, akár őket is meg tudtad volna öletni.
Harcolj az abortusz ellen, ne hagyd, hogy belekényszerítsenek.
És a férjed is belerokkanna, hogy ahelyett, hogy azt tette volna, ami egy férfi kötelessége, védelmezni a szeretteit, a szerelmét, a gyerekeit, arra kényszeríti a szeretett nőt, hogy a saját húsát és vérét megölesse.
Utolsó húzz már innen az abortuszellenes dumáddal!!!
Akkor majd adj pénzt és segítséget az anyának, ha a férje elhagyja miután megszülte a 4. nem kívánt gyereket is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!