#50 - háborítson... vagy esetleg szerezz be egy kis empátiát, és gondolj bele, milyen xar lehet az, amikor valaki valamiben úgy kényszerül döntést hozni, hogy csupa nagyon rossz lehetőség közül kell kiválasztania a neki és párjának a relatív legkisebb rosszat...
Szóval bocs, de a megjegyzésed valami olyasmi, mint ha valaki választhatna a főbelövés meg a felakasztás közt, és választaná valamelyiket, te meg közölnéd, hogy "mit sajnáltatja magát, az ő döntése volt"...
2015. máj. 31. 08:37
52/118 anonim válasza:
#50 egy temetésen is odamész a síró özvegyhez hogy "Mi bajod, a férjednek rosszabb" ha mondjuk autóbalesetben halt meg és a nő vezetett?
Attól hogy abortusza volt még nem jelenti azt hogy minden vágya volt elvetetni a babát, láttam olyat hogy a nő meg akarta tartani de magának is alig volt pénze ételre így tudta hogy nem tudja megteremteni a gyereknek az élethez szükséges körülményt és elhiszem hogy nem akarta végignézni ahogy szülés után elveszik a gyermekét hogy más nevelhesse fel, neki is beszólnál hogy ne legyen szomorú melt egy gyilkos?
2015. máj. 31. 13:21
53/118 anonim válasza:
ezeknek a nőknek sem volt empátiájuk a saját gyerekükkel szemben. nekem miért legyen velük szemben? Ezek a nők a könnyebb utat választják, inkább elveszik a gyerekük életét, ahelyett hogy örökbe adnák, csak mert nekik így a könnyebb. akkor meg ne sajnáltassa magát. ő választotta, így járt.
2015. máj. 31. 13:29
54/118 anonim válasza:
Utolso te nem vagy szazas
En meg nem talalkoztam olyan abortuszon atesett novel aki sajnaltatja magat
meddovel igen,foleg olyannal aki nem akar orokbefogadni.En meg ezt nem ertem
2015. máj. 31. 13:37
55/118 anonim válasza:
akkor olvasgass itt az abortusz témában, van belőlük bőven. fennen hirdetik hogy az abortusz az ő magánügyük. jó ezt aláírom, de akkor az ebből fakadó lelki nyavalyáikat is intézzék el magukban.
2015. máj. 31. 13:46
56/118 anonim válasza:
Hat ez szomoru.Egy ilyen nehez dontest csak magabiztosan lehet meghozni.Sajnos tapasztalatbol beszelek.Szerintem ezek mind a bizonytalan dontesekbol fakadnak
2015. máj. 31. 13:49
57/118 anonim válasza:
Elárulom hogy attól hogy valaki "sajnáltatja magát" (mert szerinted nem érezheti tényleg úgy magát, nyilvánvalóan drámázik) akkor se kell az arcába dörgölni. Én se vagyok az empátia csúcsa de ilyenkor annyi mondok hogy " inkább nem szeretnék beleszólni, nem akarok senkit megsérteni" és elmegyek mert tudják hogy érzelmes helyzetben nem tudom jól kifejezni magam és jéééé, nem voltam én a s..r-szemét-s..r alak és mégse kellett jópofiznom.
2015. máj. 31. 14:07
58/118 anonim válasza:
#55 Én mindig csak sajnálni és szánni tudtalak. Ez most sem változott.
Szerencsére nincs ilyen ember az életemben..
2015. máj. 31. 14:27
59/118 anonim válasza:
nem kell szánni, én tökéletesen boldog vagyok. szánd inkább azokat akik a saját gyereküket abortálják. vagy ne is őket, hanem azokat a védtelen, ártatlan kis magzatokat, akik az ő döntésükből nem születhetnek meg. egyébként ha nekik joguk van ezt tenni, nekem jogom van nem figyelni az érzéseikre, mint ahogy ők se figyeltek a gyerekükére.
2015. máj. 31. 14:47
60/118 anonim válasza:
#60, elárulnád, hogy milyen érzései vannak szerinted egy (átlag) 8-9 hetes embriónak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!