Normális hogy így érzek?
Szerintem normális és természetes az érzésed.
(A harmadik gyerekkel a vidámság költözött a családba. Az elsővel nagyon sokat izgul az ember, a másodiknál hirtelen nagyon sok dolog lesz, nem ér rá annyit örülni az ember, de a 3. már magát szinte bepelenkázza, és a testvérek is nevelik. Csodálatos lett a család és már nagyobbak, ez érződik is rajtuk, hogy így nevelkedtek.)
Szia! Nekem nemrég született a 3. Babóm. Nem mondom, az első két hónap horror volt, de valami teljesen más kategória a 3 gyerek:-) hihetetlenül jó látni, hogy már most számíthatnak egymásra! A nagyom (6 és 4 évesek) etetik, játszanak vele, a pici, ha meghallja őket, ha sírt is, rögtön felragyog.
Bizony, jól érzed, ő is megérdemelné az életet. És még azt tudom javasolni, hogy ha nem akartok több babát, szülés utàn (vagy ha csaszi lesz,akkor akár az után rögtön)köttesd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!