Szerintetek az abortusz bűnnek számít?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 21:42
 81/118 anonim ***** válasza:
35%
#78 bizony mindig mindent meg lehet magyarázni, ezért magyarázzátok a legkülönfélébb indokokkal az álláspontotok amíg mindenki mást egy beteg állatnak tartotok mert máshogy látja a dolgot. Attól hogy van egy véleményed még nem lesz igazad és ezt semennyi mennyiségű "gyilkosok vagytok" káromlással nem fogod tudni megváltoztatni.
2015. jún. 2. 21:42
 82/118 anonim ***** válasza:
23%
Voltaképp kár, hogy a #71-es - feltehetőleg erre a kinyilatkoztatásra regisztrált nick - valszeg nem fog már visszatérni... szerettem volna, ha a 3. pontját kifejti kicsit jobban... én nem ismerek rá ugyanis "számtalan" módot, csak egy-kettőt .. de mindig szívesen tanulok új dolgokat:)))
2015. jún. 2. 22:40
 83/118 anonim ***** válasza:
0%
Ha most én is írok egy 1000+1 oldalas szöveget arról, hogy már pedig nem gyilkosság, meg verem kicsit a seggem a földhöz, akkor már nekem lesz igazam mert kicsit hosszabban fejtettem ki azt amit amúgy 2-3 mondatban meg lehet fogalmazni, csakhogy szuper intelligensnek, mindentudónak és felettetek állónak tűnjek?
2015. jún. 2. 23:42
 84/118 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem felesleges ezen vitázni. Aki szerint bűn az nem teszi meg, aki szerint meg nem az az pedig igen.. Bár épp múltkor volt itt egy kérdés, ahol a kérdező szt állította, hogy ő abortusz ellenes, mégis, mikor ő esett teherbe rohant elvetetni. Tehát a kifejezésekkel is óvatosan kell bánni. Én ellene vagyok, sosem tudnám elvetetni, akkor sem, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Más meg csak addig ellenzi, míg ő maga nem kerül olyan helyzetbe. Igazuk van azoknak, akik azt mondják, könnyű más helyett dönteni. Nekem fáj, ha elveszik egy kis élet, de ha a nő eldöntötte, nem lehet semmit se tenni.
2015. jún. 3. 06:50
 85/118 anonim ***** válasza:
29%
#84-es tisztelem a véleményed mert te nem próbálod más arcába dörgölni.
2015. jún. 3. 08:20
 86/118 anonim ***** válasza:
74%
eddig én is nagyon ellene voltam, volt hogy csúnyán nyílvánítottam véleményt, de rájöttem, attól nem lesz jobb senkinek. Nekik joguk van megtenni, nekem pedig jogom van megtartani, ha azt szeretném.
2015. jún. 3. 10:40
 87/118 anonim ***** válasza:
4%
Egyértelmű a válasz. Megszakítani valakinek az elétet - tehát ölni - az bűn.
2015. jún. 9. 17:23
 88/118 anonim ***** válasza:
62%

Tudod 87-es, mar azzal, hogy naponta valamennyit eszel a tuleleshez, megszakitod sok mindennek (noveny, allat) eletet. Ilyen logikaval kozvetve te is gyilkos vagy es bunt kovetsz el.

Es a kerdesre valaszolva. Szerintem az abortusz nem bun. Sot, tovabbmegyek. Nincs is olyan dolog, hogy bun.

2015. jún. 13. 11:32
 89/118 anonim ***** válasza:
11%

Szóval egy kalap alá veszel egy emberi életet egy növényi vagy állatival? Meg a másik, hogy egy felnőtt ember megölését mindenki bűnnek tekinti egy meg nem született kisgyermekét meg nem. Érdekes, tekintve, hogy ugyanúgy érez fájdalmat.

Hogy érted azt, hogy nincs olyan, hogy bűn? Akkor szerinted a tömeggyilkosság is rendben van?

2015. jún. 13. 12:50
 90/118 anonim ***** válasza:
88as akkor ha én megölöm a te gyereked, férjed, szüleid vagy téged akkor az szerinted nem bűn? vagy elveszem az összes pénzed? Mert ugye szerinted bűn nem létezik...
2015. jún. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!