Szerintetek az abortusz bűnnek számít?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 21:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
81%

"Egy nőnek legnagyobb esélye a termékenységre a menstruációs időszakban van, egyébként nagyon alacsony az esély."

Na... akkor csodálkozunk a sok besikeredett, nemkívánt terhességen? Tényleg nagy gondok vannak a felvilágosítás terén.

2015. máj. 29. 13:20
 32/118 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom miért van bármi jelentősége annak, hogy hova kerül a magzat.

Tán pólyába kéne tekerni?!

Persze, megértem, hogy ez miért lehet morbid egyeseknek, de igazából nem tök mindegy?! Kerülhetne egy malacperselybe is, a lényegen semmit nem változtat.

A végén így is úgy is megsemmisítik.

Teljesen felesleges ezeket a dolgokat kiemelni.

2015. máj. 29. 13:26
 33/118 anonim ***** válasza:
76%

"Azok a szülők akiknek nem lehet saját gyerekük, de szeretnének picit, örülni fognak neki!"

Na igen...de azért a terhesség és a gyerekszülés nem egy sétagalopp. Ezeket a nehézségeket a nők többsége hajlandó vállalni, mert az a célja, hogy gyereke legyen. Neki!

Na, de hogy másnak?

Azonfelül egy gyerek nem kiscica, hogyha nekem pluszban van, majd odaadom Juliskának a sarokról, mert az de szeretné....Tudod, még egy kiscica esetében sem lennék annyira biztos benne, hogy Juliska tényleg szeretné, akkor is, ha a cicc nem pont olyan lenne, ahogyan ő elképzelte. De a cicc esetében talán bevállalnám a kockázatot.

Gyerek esetében semmiképp...márcsak azért sem, mert ismerek örökbefogadó párt, akik tényleg nagyon örültek a "picinek". Aztán ahogy a pici nőni kezdett, és lett saját akarata, és saját személyisége...hát már nem örültek annyira. És nem azt mondom, hogy mindig ez van, de van esély rá...nem is kicsi....

2015. máj. 29. 13:36
 34/118 anonim ***** válasza:
72%

"pont ezt mondta nekem is az orvos..gondoljak egy magra, ami késobb csirázni kezd, majd hajtani."

Ja, de azért nem kívánhatja el senki, hogy a magot is úgy ápoljam, mint a virágot...főleg, ha nem is szeretnék egy olyan virágot.

2015. máj. 29. 13:40
 35/118 anonim ***** válasza:
14%
Igenis tartozol annak az ÉLETNEK (embrió, magzat, baba, gyerek, ember vagy hívjuk, ahogy akarjuk), hogy ha már felelőtlenül, védekezés nélül szexeltél, akkor legalább nem megölöd, hanem berakod egy ikubátorba, hogy legyen esélye élne. Mert nyugodta nyugtathatják a lelkiismeretüket az abortuszt végző nők azzal, hogy nem egy babát öltek meg, hanem egy embriót, az attól még ugyanúgy egy élet. Egy ártatlan élet aminek a kioltásáért ők voltak a felelősek. És ugye az élet kioltását másképp gyilkosságnak nevezzük!!
2015. máj. 29. 16:39
 36/118 anonim ***** válasza:
33%

#35 "Igenis tartozol annak az ÉLETNEK" - te lehet... más meg ezt nem így gondolja.

"Egy ártatlan élet aminek a kioltásáért ők voltak a felelősek." - szerinted. Mások meg ugye nem így látják ezt...

Ezt kellene megérteni végre, hogy egy ember élheti a saját életét a saját értékrendje szerint, de azt nem kényszerítheti rá egy másik emberre... itt van közte a határvonal.

2015. máj. 29. 17:27
 37/118 anonim ***** válasza:
15%
#36 35 vagyok. A kérdező feltett egy kérdést, ami kapcsán vita alakult ki (gondolom ez volt a szándéka) és én megosztom a véleményemet, vitatkozok. Más ugyanúgy próbálja nekem megmagyarázni, hogy ez miért nem bűn én meg nekik, hogy ez miért az. Ennyi. Énrám ugyanúgy próbálnak hatni az abortusz-párt nők, mint én rájuk, csak mivel gondolom te is a táborukat erősíted, ezt már nem írod le...
2015. máj. 29. 17:43
 38/118 anonim ***** válasza:
25%
#37 "Énrám ugyanúgy próbálnak hatni az abortusz-párt nők, mint én rájuk," - nézd, én olyant már x-szer láttam, hogy az AB-ellenesek a lehető legkülönbözőbb módokon igyekeztek egy nőt lebeszélni az AB-ellenzők, benne a kultúrált véleménytől a lelki terrorig mindenféle. Na, olyant meg még nem láttam, hogy AB ellenest az AB-t elfogadó mindenáron rá akarna venni, hogy menjen AB-ra... szóval van különbség...
2015. máj. 29. 18:47
 39/118 anonim válasza:
16%

Abban a pillanatban mikor megfogant JOGA van az élethez! Nem az ő döntése volt hogy létezik!!! De azért hogy neked könnyebb legyen az életed.azért nem szabad megölni egy magzatot se!

Egyébként aki azt írta hogy nem bűn....az kezdhet gondolkodni,hogy Isten itéletekor mit fog mondani!!!! A bibliában le van írva hogy NE ÖLJ!

2015. máj. 30. 07:26
 40/118 anonim ***** válasza:
40%
Előbb vagy utóbb, de mindig kibújik a hittérítő szög a zsákból... erről ennyit.
2015. máj. 30. 09:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!