Szerintetek az abortusz bűnnek számít?
"Egy nőnek legnagyobb esélye a termékenységre a menstruációs időszakban van, egyébként nagyon alacsony az esély."
Na... akkor csodálkozunk a sok besikeredett, nemkívánt terhességen? Tényleg nagy gondok vannak a felvilágosítás terén.
Nem tudom miért van bármi jelentősége annak, hogy hova kerül a magzat.
Tán pólyába kéne tekerni?!
Persze, megértem, hogy ez miért lehet morbid egyeseknek, de igazából nem tök mindegy?! Kerülhetne egy malacperselybe is, a lényegen semmit nem változtat.
A végén így is úgy is megsemmisítik.
Teljesen felesleges ezeket a dolgokat kiemelni.
"Azok a szülők akiknek nem lehet saját gyerekük, de szeretnének picit, örülni fognak neki!"
Na igen...de azért a terhesség és a gyerekszülés nem egy sétagalopp. Ezeket a nehézségeket a nők többsége hajlandó vállalni, mert az a célja, hogy gyereke legyen. Neki!
Na, de hogy másnak?
Azonfelül egy gyerek nem kiscica, hogyha nekem pluszban van, majd odaadom Juliskának a sarokról, mert az de szeretné....Tudod, még egy kiscica esetében sem lennék annyira biztos benne, hogy Juliska tényleg szeretné, akkor is, ha a cicc nem pont olyan lenne, ahogyan ő elképzelte. De a cicc esetében talán bevállalnám a kockázatot.
Gyerek esetében semmiképp...márcsak azért sem, mert ismerek örökbefogadó párt, akik tényleg nagyon örültek a "picinek". Aztán ahogy a pici nőni kezdett, és lett saját akarata, és saját személyisége...hát már nem örültek annyira. És nem azt mondom, hogy mindig ez van, de van esély rá...nem is kicsi....
"pont ezt mondta nekem is az orvos..gondoljak egy magra, ami késobb csirázni kezd, majd hajtani."
Ja, de azért nem kívánhatja el senki, hogy a magot is úgy ápoljam, mint a virágot...főleg, ha nem is szeretnék egy olyan virágot.
#35 "Igenis tartozol annak az ÉLETNEK" - te lehet... más meg ezt nem így gondolja.
"Egy ártatlan élet aminek a kioltásáért ők voltak a felelősek." - szerinted. Mások meg ugye nem így látják ezt...
Ezt kellene megérteni végre, hogy egy ember élheti a saját életét a saját értékrendje szerint, de azt nem kényszerítheti rá egy másik emberre... itt van közte a határvonal.
Abban a pillanatban mikor megfogant JOGA van az élethez! Nem az ő döntése volt hogy létezik!!! De azért hogy neked könnyebb legyen az életed.azért nem szabad megölni egy magzatot se!
Egyébként aki azt írta hogy nem bűn....az kezdhet gondolkodni,hogy Isten itéletekor mit fog mondani!!!! A bibliában le van írva hogy NE ÖLJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!