Abortusz előtt el kell menni valahova ahol elméletileg megpróbálnak a lelkedre hatni, hogy sajnáld meg és ne vetesd el. Kérdésem a következő itt miket mondanak amivel esetleg változtatni tudnak a döntésen, hogy próbálnak a szívedre hatni?
A valaszokat koszonom :)
Neked miket mondtak?
Én egy nagyon aranyos nőhöz kerültem.
Nem felelőtlen 18 évesként vetettem el a babát, lehet ezért is, de nagyon normális volt.
Semmit nem mondott, csak megkérdezte, hogy biztosan nem megoldható-e, jól meggondoltuk-e. Nem "szólt be", nem akart rám hatni, stb stb.
az elvtetés indokaira kérdeznének rá és ezzel próbálnának megfogni(de amúgy nem aarják rádtukmálni, hogy tartsd meg, csak a kötelező hivatali köröket futják le)
pl ha azt mondod, azért, mert nem tudnám eltartani. rákérdeznek, hogy de a párod, szüleid nem e segítenének egy darabig míg munkaképes leszel e
ha azt mondod mert elhagyott a párom, kérdezhetik valóban nem látsz e esélyt egyedül boldogulni vele
kicsit nehéz megmagyarázni hogy lehetetlen eltartani,ha neked van fedél a fejed felett és van mit enned, szal nem egy árva hontalan vagy..
Sajnos napokban voltam a párommal családsegítő szolgálatnál.
Tőlünk megkérdezték, hogy miért nem szeretnénk megtartani,aztán nem próbált meg lebeszélni a tervemről.Inkább a kérdéseinkre válaszolt,és megbeszéltük az anyagi költségét.
Én közöltem vele hogy a nemrég elhunyt édesapám és az akkor nem dolgozó édesanyámmal mellett egy fiatalabb társsal nem tudnám felnevelni és megkérdezte,hogy édesanyám nem tudná-e felnevelni a gyereket....
Elmagyaráztam neki,hogy miért nem szeretném megtartani és azzal példálózott,hogy ilyen hormon betegséggel ami nekem van nem biztos,hogy valaha lesz gyerekem.Rettentően próbált érzelmileg zsarolni még sírt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!