Ha down- os lenne a babád megtartanád? 12hkm

Figyelt kérdés
12+ 5 hetes vagyok, es beteg babat varok. 1 hete gondolkodom azon mi lenne a jo dontes. Egyszeruen nem tudom. Nem akarok beteg babat de ugy erzem megolni sem lennek kepes.
2014. márc. 23. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 A kérdező kommentje:

Aki volt ilyen helyzetben, nektek mi segített?

Egy icipicivel lenne már könnyebb!!!! Csak egy kicsivel, tényleg. Folyton rá gondolok, hogy mit élhetett át szegény.

2014. márc. 31. 21:59
 82/88 anonim ***** válasza:
Szegénykém, megértem a fájdalmad, és éld csak meg, hamarabb túljutsz a sokkon. Elfelejteni soha nem fogod, de már nem fog annyira mardosni. Napról napra könnyebb lesz, adj magadnak időt a gyászra. És könnyítsen az a lelkeden, hogy hosszú távon jobb így. És ne gondolj arra, mit élt át, hanem arra, hogy Te/Ti mit éltetek volna át sok-sok éven át, ha esetleg egy súlyosabb fajtájával születik, szívbetegen....
2014. ápr. 1. 15:17
 83/88 anonim ***** válasza:
Idő, idő, idő semmi más nem segít. Nekünk javasolták, hogy jelképesen temessük el, ha akarunk ki is járhatunk a "sírjához" ez lehet egy zokni, egy maci egy bármi. Nagyon kedves védőnőnk volt és van is , vele nagyon sokat beszélgettünk, a műtét után át is jött és nagyon jó volt. Komolyan jobb volt ő mint egy pszichológus. Esetleg ha gondolod keress fel egyet. Elvileg vannak ilyen csoportok is, de én ilyenben sem voltam. Kisfiam aki még nagyon sokat segített, mert előtte csak egy nagy űr volt, hogy egyik nap még volt babám, másik nap már nem volt, és ezt nehéz elfogadni. Amikor megint lett babám akkor ő vele folytathattam az előző terhességemet. Soha nem adtam fel a reményt, hogy lesz egy egészséges gyermekem, nekem egyetlen percig sem jutott eszembe hogy nem akarok többé gyermeket, mert tudtam, hogy többet ilyen baj nem történhet. Fel kell állni a férjed miatt, a családod miatt,magad miatt, a jövőbeli gyermeked miatt. Nem mélyedhetsz a bánatba mert akkor nem csak ezt a gyermeket veszíted el, ha nem a férjedet, családodat, barátodat. Gyászold meg a gyermeket, de utána lépj túl a történteken és előre nézz ne vissza.
2014. ápr. 1. 19:16
 84/88 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. ápr. 3. 20:18
 85/88 anonim ***** válasza:

Őszintén sajnálom....én sem vállaltam volna.A 2 kisebbik gyerekemnél megcsináltattam a magzatvíz vizsgálatot,mivel felmerült a genetikai rendellenesség gyanúja.Szerencsére minden rendben volt.

Most úgy érzed,hogy nem akarsz babát.Egy ismerősöm 22 hetesen szülte meg a beteg babáját(20 hetesen derült ki,hogy nagy baj van).Ma már 2 egészséges gyerek anyukája.

Adj időt Magadnak,de a reményt ne add fel!

2014. ápr. 4. 00:13
 86/88 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

ezt a kérdést én írtam ki.. Kérdező, hogy vagy azóta? tudom hogy nagyon rossz.. nagyon megszenvedtem én is a babám elvesztését. Azóta az eset óta itt alszik a kiságyban a nemrég született kisfiam, kicsit korábban jött de egészséges.:) Ne add fel és ne félj!!!!!

2014. ápr. 30. 12:07
 87/88 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ezen mész keresztül. Én tavaly vetéltem, igaz csak 7 hetesen. Sok idő eltelt azóta és két hete született egy imádni való, gyönyörű, egészséges kis lurkóm:) Kitartás, idővel biztosan enyhül a fájdalmad. A következő terhességed pedig zavartalan lesz, meglátod.
2014. ápr. 30. 12:58
 88/88 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagy azóta?
2014. okt. 13. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!