Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 20 hetes uh-n kiderülne,...

Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/328 Vilcsianyuja ***** válasza:
59%
Igen. Ha más szervi baja nincs, akkor ennyi ujjal is tud majd teljes életet élni, ha nem is lesz egyszerű. De csak 16 ujj hiánya miatt halálra ítélni egy 20 hetes magzatot?
2014. márc. 6. 23:37
 2/328 anonim ***** válasza:
72%
meg.ennyiért ne haljon meg.... De a doki eddig nem látta?????nekem mindkét terhességemnél megszámolta a 12hetes uh-n a kéz és lábujjait egyesével.neked nem??miért te ezért nem tartanád meg?mondjuk nehéz lesz neki az életben az biztos de én megtartanám lehet.fiú vagy kislány?
2014. márc. 6. 23:40
 3/328 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem vették észre eddig. Kislány. A férjemnek is más a véleménye és nekem is. Nemtudom mi lenne a jó, hogy döntsek. Az orvos azt mondta, 24. hétig megszülhetem. Első baba.
2014. márc. 7. 00:04
 4/328 anonim ***** válasza:
54%
Jaj szegénykém és ha megszülöd mit tesznek vele??? mert én bele se merek gondolni!!! Én megtartanam 1000%
2014. márc. 7. 01:14
 5/328 anonim ***** válasza:
70%
Én is megtartanám, ezzel még élhet teljes életet, nem ölném meg. Mi a garancia rá mondjuk hogy egy egészséges gyerek később nem veszíti el valamelyik végtagját? Semmi. Úgy szeretném ahogy van, hisz az enyém.
2014. márc. 7. 06:24
 6/328 anonim ***** válasza:
79%
Megtartanám. Én ismerek hasonló helyzetben lévő párt, csak valamivel több ujja van a kislánynak. Náluk még észre sem vették, szüléskor sokként érte őket a dolog. Múltkor láttam őket, tündéri, édes kislány. Az orvostudomány pedig már elég fejlett, biztos tudnak valamit kezdeni az ujjak hiányával.
2014. márc. 7. 07:07
 7/328 anonim ***** válasza:
23%

Még, ha sokként érne is ez az egész és kiborulnék, de bele sem tudok gondolni igazán. KIzártnak tartom, hogy egy félidős magzatot megölessek emiatt, mert ez már gyilkosság. Megjegyzem, nem vagyok abortuszellenes, és igenis vannak olyan élettani helyzetek, amikor megengedhető, de én a 12 hetet is sokallom. Ezen, ha törvényalkotó lennék biztosan változtatnék. Szóval igen, megtartanám, fel sem merülne más gondolat. Amúgy szörnyű helyzetben vagytok! Erőt nektek ehhez az egészhez!

Remélem, hogy nem kamu a kérdés!

2014. márc. 7. 07:33
 8/328 anonim ***** válasza:
85%

Persze. :)

Ahol lakunk, van ilyen kisfiú, neki a jobb(!) kezén egy sem volt. Sokszor műtötték, az igaz, de most már kialakítottak neki ujjakat, amiket használni is tud. Természetesen látványra nem olyan, mint akinek mind megvan, de a funkciója meglett.

Nagyon okos, kedves kis krapek, ha látnád, eszedbe sem jutna a gondolat...

2014. márc. 7. 07:34
 9/328 A kérdező kommentje:
4-es, a doki azt mondta szülés közben meghalna. Elfolyik a magzatvíz és vége.
2014. márc. 7. 07:59
 10/328 anonim ***** válasza:
42%
Meg. Őszintén, utána szembe tudnál nézni magaddal vagy a férjeddel? Ő már él létezik nem is olyan kicsi és csak azért haljon meg, mert nincs meg minden ujja?
2014. márc. 7. 08:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!