Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
lehet lepontozni, de en nem tartanam meg. akarmennyire is mondjak, hogy tud majd teljes eletet elni, ez nem feltetlenul igaz.. gondolj bele, he hogy ereznel, ha nem tudnal normalisan elni? belebetegednel lelkileg. en legalabbis igen. inkabb kivannam, hogy az anyukam "Meg se szult" volna... mert akkor legalabb nem szenvednek. talan a te kislanyod is hasonloan erezne. es a tobbi gyerek/ember a kesobbiek soran eleg kegyetlen lenne vele valoszinuleg. meg egymassal, az egeszseges tarsaikkal is. nemhogy a betegekkel.
szoval en nem tartanam meg a helyedben, tudom, nagyon nehez, de az lenne szerintem a legjobb a baba es a ti szamotokra is.
Sziasztok. Megvan a döntés , marad Dóri baba. Anyagilag jól állunk, igy megtudjuk neki adni a kellő segítséget, a legjobb orvosokat.
Kedves utolsó válaszolo, én már most is nagyon szeretem, hisz itt tornázik a hasamba, és igazábol bármilyen is ő az én gyerekem. A férjem az abortálás felé hajlott ezért gondolkodtam el rajta. Kinszenvedés volt ez a pár nap. De már megnyugtam és élvezem a terhességet mint eddig. Félek hogy mi lesz de megoldjuk. Köszönöm a segítségetek, puszillak titeket.
Istenem, de nagyon jó ilyet olvasni!!!!! :))))
Elhiszem, hogy rémálom volt, de Dóri baba a legjobb szülőkhöz, egy csomó szeretetbe fog beleszületni, és az orvosok a létező legjobb megoldást fogják kitalálni számára.
Isten áldjon Benneteket! Sok boldogságot, mert megérdemlitek. A mindenetek lesz, a szemetek fénye, meglátod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!