Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
Én még most olvastam a kérdést, a fejleményeket. Nagyon jól döntöttél, én sem tudtam volna idő előtt megszülni. Az előző dokid hozzáállása szerintem felháborító. Nekem is van ismerősöm, akinek a kisfia ujjak nélkül született, bár más okból. Már boldog iskolás nagy fiú, nem csúfolják a suliban, megtanulta használni. Szívből kívánom nektek a legjobbakat, remélem megírod majd, hogy hogyan alakul a terhességed, mert itt sokan kíváncsiak leszünk, szorítunk nektek! :)
Boldog babavárást kívánok és jó egészséget!!!
Két ilyen 1-1 ujjú embert láttam eddig. Az egyik egy operaénekes, de sajnos nem tudom a nevét. Mendelssohn Éliásában láttam ill. hallottam, fantasztikus volt.
A másikukat a Balaton mellett láttam, egy fiatalember volt, épp egy lánnyal csókolódzott.
Én is azt mondom, hogy a jó döntés hoztad, Kérdező, az orvoscserénél úgyszintén... Sok áldást kívánok a családnak!
Sziasztok. Köszönjük a sok jokivánságot, nagyon jól esik:)
Kedves 72-es! Elárulod, mi okból született a kisfiú 1-1 ujjal? Ha nem fejlődési rendellenesség akkor mi? És a szülei miért nem "csináltatják" meg neki?
Ne haragudj hogy kiváncsiskodok de nagyon érdekel, persze nem muszáj válaszolni.
Szivbol gratulalok a dontesetekhez es Dorihoz! Igazan jo emberek vagytok mindketten!
Remelem hallunk meg rolatok! :)
72. Vagyok
Nem ugyanaz a szitu, azért nem írtam le. :) Ismerősöm keresztfia, ezért nem tudok teljesen pontos választ adni. Az anyukája méhében, a magzatvízben voltak valamilyen "szálak", ez egy genetikai betegség, ha jól emlékszem. Mikor a kisfiúnak kifejlődtek az ujjai, rátekeredtek, ezzel gyakorlatilag csonkolták. Nem a teljes ujja hiányzik, csak a vége. Uh-on nem derült ki, csak későn vagy szülésnél, de arról nem tudok, hogy az abortusz egyáltalán szóba került volna (szerintem nem). Hogy miért nem csinálták meg, azt sem tudom, gondolom pénz miatt. De a kisfiú boldog kisiskolás és ez a lényeg. Ha nagyon érdekel, privben küldhetek képet a kezéről. Talán még koraszülött is volt. Utána született egy kistesója, sajna vele sem volt minden rendben, ő biztosan koraszülött volt és a szeme sérült. Tündéri, cserfes belevaló gyerkőc, de nagyon kancsal. Ezek után nem mertek több babát vállalni.
Egyem a szived.... :( Mennyi idős vagy már, 24 hetes körül? Ma már olyan fejlett az orvostudomány, hogy egészen pici babákat is meg tudnak menteni! Bízz a legjobbakban. Ugyan még kicsit korai lenne, de már elvileg életképes. Nyilván minden nappal nő az esélye. Nagyon szorítok nektek!!!! Beszélj hozzá, kérd meg, hogy kapja össze magát és kapaszkodjon azzal a két kis ujjacskájával, mert bár nagyon várod, hogy megszülessen, neki még odabent van a helye! :) Pihenj sokat és próbálj meg ne stresszelni, mert az idegesség biztosan nem tesz jót. Arra gondolj, hogy ha már eddig eljutottatok, akkor már ki kell tartani neki és neked is, nem fogod elveszíteni. Majd aggódik helyetted a férjed, a családod, a barátaid, meg az a sok anyuka, aki itt szurkol nektek! Te csak pihenj, próbálj mosolyogni, a jókedved rá is ragadhat! Annyira, annyira kívánom, hogy ne legyen baj...!!!!
72. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!