Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 20 hetes uh-n kiderülne,...

Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 23:30
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/328 anonim ***** válasza:
Esèly mindig van,minden rendben lesz bàr biztosan nem lesz könnyü! Kitartàs,drukkolok ès imàdkozom Dori babàèrt! Egyèbkènt az orvosok mit mondanak?
2014. ápr. 7. 13:39
 112/328 anonim ***** válasza:

Egyrészt gratulálok a gyermeked születéséhez, bár még kicsit korai volt. Másrészt én is szorítok nektek továbbra is, hogy minden rendben legyen!!! :) Az ismerőseim között 3 kisbaba is koraszülött volt, az egyiknél a méhlepény kezdett öregedni, a kislány szívhangja meg lassulni, a másiknál az anyukának a vérnyomása ment az egekbe úgy, hogy elájult és megindult a szülés, nem tudták bent tartani, a harmadiknál pedig toxémia miatt született hamarabb, egyik sem volt 1 kg, bár ők már a 30. hét után születettek. Mindhárom kislány már nagyobbacska, 3-5 évesek, egyiknek sem lett semmi maradandó károsodása, mindhárom gyönyörű, okos, ügyes kiscsajszi, csak az egyikük magassága van lemaradva a korához képest, de ott a szülők is alacsonyak. Úgyhogy remény van!!!! :D

Tiszta szívből kívánok nektek nagyon sok boldogságot, erőt, kitartást, türelmet és minden jót, amit csak kívánni lehet!!!! Én a magam részéről továbbra is szívesen veszem, ha írsz magatokról, hogy alakul a kicsikéd fejlődése, egészsége, mert én is nagyon sokat gondoltam rátok!!!

72. és még néhány válaszoló vagyok

2014. ápr. 7. 15:29
 113/328 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szoritok èrtetek. Esèly az van de sok minden fugg a babátol is. Hogy milyen harcos. Kitartas!
2014. ápr. 7. 16:39
 114/328 A kérdező kommentje:
agyverzest kapott :(
2014. ápr. 7. 21:41
 115/328 anonim ***** válasza:
24%

Ó Istenem.. miért kell ekkora nehézségen átesnetek???

Nem értem az életet. Semmit mást nem tudok mondani, mint hogy tarts ki, a babádnak szüksége van rád és hátha minden rendben lesz!!

Nagyon szorítok nektek és most tényleg elmondok egy imát.

2014. ápr. 7. 22:23
 116/328 anonim ***** válasza:
40%

112. Vagyok

Ó, Istenem... Mi jöhet még?! :( Jajj, te szegény, úgy sajnálom, hogy ennyi rossz történik! Az agyvérzés mennyire súlyos? Mármint mit mondtak a dokik? Ettől még lehet egészséges, ugye? Írtam a koraszülött ismerőseimről. Az a kislány, aki az anyukája vérnyomása miatt született, ő is agyvérzést kapott 1 naposan, de nem lett maradandó baja. Bocsi, hogy ismerősökkel példálózok, csak próbálok pozitív történeteket mesélni, hogy mindig van remény. Annyira sajnálom, hog ilyen borzasztó dolgot kell átélned, mikor egy gyermek születése egy csodálatos élménynek kéne, hogy legyen. :( Nagyon szorítok nektek! Erőt és kitartást kívánok!!! A férjed veled tud legalább lenni?

2014. ápr. 7. 22:37
 117/328 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? Drukkolok nektek, kitartás Dóri baba!!
2014. ápr. 8. 09:35
 118/328 anonim ***** válasza:
100%

Szia drága Kérdező! Már sokadjára írok itt Neked, és most is, mint eddig, biztatni szeretnélek. Mindenekelőtt sok szeretettel üdvözöljük a kislányod idekint! Elhiszem, hogy ijesztő ami történik, a miérteket nem is érdemes firtatni. A lényeg, hogy ez a kicsi lány küzd, és Neked bíznod kell abban, hogy minden rendben lesz! Olvastam, páran ismerősökkel példálóztak, nos én szinte teljesen hasonló paraméterekkel tudok jó hírrel szolgálni: egyik volt nagyon kedves kolléganőmnek szintén 25. héten, 630 grammal született a kislánya, ráadásul fertőzéssel, és számos nehézségen mentek keresztül, neki is volt agyvérzése. 3 hónapot voltak kórházban, de ma már 5 és fél éves, gyönyörű makkegészséges kis hölgy! Úgyhogy mindig van remény, nem véletlenül döntöttetek úgy, hogy maradjon veletek! És ha már esélyeket latolgatunk, a lányoknak nagyobb van ilyen esetekben, erősebbek, szívósabbak. Neked nagyon sok erőt, kitartást, minden jót kívánok!

Apropó, most hogy már kint is látni őt, valóban úgy született, ahogy jósolták?

2014. ápr. 8. 10:17
 119/328 anonim ***** válasza:
Sok-sok erőt kívánok!
2014. ápr. 8. 11:20
 120/328 anonim ***** válasza:
53%
Szegènykèm. Remèlem minden rendben lesz. Kitartás nektek. Tudom hogy nagyon nehèz ès fájdalmas. De fel kell kèszülnotok mindenre. Akárhogy is alakul az nem a te hibád lesz. Sose okold magad. Imátkozz ès higyj a csodákban.
2014. ápr. 8. 13:31
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!