Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és
a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
Csak pozitívan, nem fog még meg születni és ha még is minden rendben lesz csak erre gondolj, és minden bent töltött nap több esélyt ad! Kivánok minden jót, sok erőt nektek és a kisbabának aki egy kis harcos, majd meg látod minden rendben lesz mert rendben kell hogy legyen! :-) légy erős és valóban biztasd a kis Dórit is hogy tartson még ki pár hétig! Veled egy idős kismama!
2014. márc. 31. 22:10
Van esélye életben maradni, sőt, egészségesnek lenni, de azért nem sok :( Én úgy tudom, 26 héttől vannak már egész jó esélyek az életbenmaradásra. Úgyhogy maradjon még csak odabenn a kis Dóri! Remélem, le tudják állítani a keményedéseket és a vérzést! Kapsz már tüdőérlelőt? Kitartást, erőt kívánok!
2014. márc. 31. 22:16
83/328 A kérdező kommentje:
24 hetes vagyok. Verzes mar nincs,a mehlepeny 15szazaleka levalt azert volt a verzes. Holnap lesz a kovetkezo uh, amit a dokim fog csinalni remelem ő mond majd valai biztatot is. Tudoerlelőt már a 3 adagot megkaptam, jovo heten megint kapom. Nevetseges ahogy itt sirankozok es szegyenlem magam amiatt hogy eszembe jutott hogy elvetetem.
84/328 A kérdező kommentje:
bocsanat a hibakért de telorol vagyok es nincs idegzetem ekezeteket tenni
Nehogy vádold magad, mert végiggondoltad, mi lenne a legjobb a babádnak és az egész családnak! Megtaláltad, mi nektek a fontos és mi nem, és (szerintem) jó döntést hoztál! Legfontosabb most, hogy meg tudj nyugodni! Tudom, hogy gyakorlatilag lehetetlennek tűnik, de muszáj! Minden nap számít, és ha most pár napot átvészelsz, te is meg fogsz nyugodni, meg a babának is egyre nagyobb esélye lesz az életre.
Azért se kell bocsánatot kérned, mert nem használsz ékezetet, nyilván telefonról írsz, ha kórházba kerültél.
2014. márc. 31. 23:30
Remélem minden rendben lesz Veletek! Kitartás!
2014. ápr. 1. 08:58
Úhh, nagyon-nagyon drukkolok Nektek, sok erőt, kitartást! Veled van itt mindenki!!
2014. ápr. 1. 11:44
Azért nem biztatnak, mert nem is biztathatnak! Nekem ezt mondták a nővérek, mikor a koraszülött osztályon voltak a babáim. Tilos reményt ébreszteniük, mert nem tudni még, mi lesz!
Imádkozom értetek, próbálj minél nyugodtabb maradni, te most ezzel tudsz segíteni a babának (lehetetlen, tudom, de akkor is próbáld meg).
2014. ápr. 1. 13:03
2014. ápr. 2. 09:33
90/328 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Minden oke, a tegnapi uhn 680g volt a kislany, a mehlepeny sem romlott tovabb, a dokim szerint lenne neki eselye ha megszuletne. Gorcsok tegnap reggel voltak utoljara szerencsere, infuziora nem volt szukseg. Ha igy maradunk akkor kedden hazamehetek aminek nagyon orulok mert nagyon unalmas itt. Koszonom a biztató szavakat es azt hogy velem vagytok.
Kapcsolódó kérdések: