Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 20 hetes uh-n kiderülne,...

Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 23:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/328 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak megfigyeltem ezt a kérdést, de most szeretnék gratulálni!!!! Szinte megkönnyeztem azt a válaszod, Kedves Kérdező, hogy Dóri baba marad! :)

32 éves vagyok és volt egy osztálytársam általánosban, akinek a bal kezén 3 ujj volt, a jobb kezén pedig csak kis "bogyók" jelezték, hol lennének az ujjai. Születése után nem sokkal (30 egynehány évvel ezelőtt!)kialakították a hüvelykujját, aztán elkezdték "növeszteni" az ujjait. Igaz sokat hiányzott a suliból, mert kórházban volt, de amikor ott volt velünk, akkor ugyan úgy részt vett a tesi órákon, a technika órákon, minden órán helytállt. Mivel így született, neki természetes volt, és mi gyerekek sem csúfoltuk, elfogadtuk, hogy ő ilyen, azt mondta a tanító nénink, hogy "különleges" kézzel megáldott kislány.

Mostanra felnőtt, leérettségizett és családja van.

Jól döntöttetek.

Nekem 18 hetesen javasolta a doki, hogy vetessem el a lányom, mert olyan vírust kapott el a pocakban, hogy esélyes volt, hogy halva, vagy süketen születik. 2 hét haladékot kaptunk.

2 hét múlva lesz 3 éves. Imádjuk.

Az orvosok nem istenek. Szomorú, hogy az orvosok nagy része még úgy dobálózik emberek sorsával, mintha joga lenne beleszólni bárki életébe is.

Sok sikert és nagyon sok boldogságot Nektek!

2014. márc. 10. 09:44
 42/328 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Kedves utolsó a babád egészségesen született?
2014. márc. 10. 11:11
 43/328 anonim ***** válasza:
19%
Gratulalok eleted legjobb donteset hoztad meg.
2014. márc. 10. 13:38
 44/328 anonim ***** válasza:
5%
Gratulálok a csodás döntéshez! Esetleg ha levetetitek az őssejteket, lehet az is segít az ujjacskái "növesztésében", erről nem kaptatok infót? Nagyon sok boldogságot, szép hosszú életet kívánok a pici lánynak és Nektek! :)
2014. márc. 10. 16:24
 45/328 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem még nem informálódtam erről és nem említette senki. De ha tényleg segíthet akkor mindenképp levetetjük. Konkrétan ez a levetetés hogy zajlik? Mert igazábol én nagyon nem szeretném ha a szülésnél bent lennének huszan.
2014. márc. 10. 17:45
 46/328 anonim ***** válasza:
80%

41-es vagyok.

Igen, egészségesen született, 3,5 kiló felett és 57 cm. :d

A hallása tökéletes (kivéve, ha azt kérem, pakoljon össze. :D ), a mozgása, egyensúlya, minden, amire azt mondták nem fejlődik, tökéletesen működik!

Az utolsó 4 hetet a kórházban töltöttem megfigyelésen, mert hát jaj szegény gyerek, még a köldöke sem fejlődött ki rendesen, talán ha 2 kiló lesz... és nem is húzza ki a 40 hetet. Hát túlhordtam és szép húsos kis baba volt. :D

A köldökzsinór vért a doki veszi le, aki a szülésedet levezeti, és átadják az őssejt banknak, akivel szerződést fogtok kötni. Nem lesz bent több ember a szülésnél.

Boldog babavárást!

2014. márc. 10. 18:56
 47/328 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon örülök, hogy így döntöttetek, majd amikor érzitek azt, hogy mennyire szeret titeket és ragaszkodik hozzátok akkor adja majd nektek az erőt a kitartást és a boldogságot!!
2014. márc. 10. 19:53
 48/328 anonim ***** válasza:
6%
Szóval inkább szenvedjen egy életen át? Okosak vagytok.
2014. márc. 10. 23:02
 49/328 anonim ***** válasza:
82%

Te meg bunko vagy!Senki felett nincs jogod itelkezni,foleg addig nem amig nem voltal ugyan ebben a helyzetben.

Gratulalok a babahoz :)

2014. márc. 10. 23:58
 50/328 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves" 48-as! Azt hiszem inkább te vagy sajnálatraméltó a rosszindulatúságodért, nem a kérdező, vagy a születendő gyermeke! Még nem tudni, mennyire súlyos az a rendellenesség, amit előirányoztak neki, lehet, hogy korántsem annyira, mint ahogy (szerencsére) az előző válaszadó gyermekéről is kiderült.

Sőt, a közelmúltban attól a férfitól volt hangos a sajtó, akinek egyáltalán se keze, se lába, mégis boldog:

http://www.youtube.com/watch?v=WmMenUD0pf8

A szóban forgó pici lánynak messzemenőkig jobb életminősége lesz, pláne, ahogy fejlődik az orvostudomány.

Remélem Ő (akár egy kis beavatkozással) segítség nélkül fog tudni járni és fogni. A legjobbakat!

2014. márc. 11. 07:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!