Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 20 hetes uh-n kiderülne,...

Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 23:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/328 anonim ***** válasza:
83%
20-as te melyik kérdést olvastad? Minek szóltok hozzá a 11-essel egyetemben, ha csak ítélkezni tudtok? Örüljetek, hogy nem ti vagytok ebben a helyzetben. :(
2014. márc. 7. 16:18
 22/328 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó: El sem olvastad rendesen a kérdést...

Nem plusz 1-1 ujja van a gyereknek, hanem hiányoznak az ujjai! Csak 1-1 ujj van minden végtagján. Azért a kettő nem ugyanaz.

Ennek ellenére én 20 hetesen nem vetetném el ilyen miatt. Ez számomra nem elég súlyos rendellenesség ahhoz, hogy abortuszt "érdemeljen". Ha mondjuk nem lenne se keze, se lába, akkor elvetetném.

2014. márc. 7. 16:19
 23/328 anonim ***** válasza:
81%
Én voltam a 20-as!Tényleg félreolvastam ugy olvastam,hogy pluszban van.De ettől függetlenül se ölném meg.És sajnálom amin keresztül mentek :(
2014. márc. 7. 16:42
 24/328 anonim ***** válasza:
70%
Persze hogy megtartanam. Hiszen attol mert hianyoznak az ujjai meg elhet teljes eletett. Sokan elnek igy. O egy igazi kis ember a te tested taplalja. Erzesei vannak gondolatai. Hallja a szivveresed. Hozzad tartozik minden hibajaval es erenyevel egyutt. Nem adhatod vissza mint egy selejtes arut.
2014. márc. 7. 16:51
 25/328 anonim ***** válasza:
73%
Persze hogy megtartanám! Hidd el, olyan ügyesen fogja tudni majd így is hasznàlni a kezeit. A gyerekek nagyon jól alkalmazkodnak. Én kövér kislány voltam, engem jobban csúfoltak mint azt az osztálytársamat aki baleset miatt 2-3 új kivételével mindet elvesztette. Ő nagyon jófej sràc volt. Soha senki nem a fogyatékost látta benne. Eszembe sem jutott sokszor hogy nincsen újja. Ha elfogadjátok olyannak amilyen, ő is elfogadja majd magát és ha hisz majd benne hogy ő is ugyanolyan mint más akkor a többiek is elfogadják majd.
2014. márc. 8. 06:45
 26/328 anonim válasza:
92%

Azt ugye tudod, h az UH sem 100%?

A masodik fiammal veszelyeztetett terhessegem miatt 24Uh on voltam es 19vervetelen. Mindig minden rendben volt. Vegul edwards szindromaval szuletett. Atlageletkoruk 1 het! O most mar elmult 3 eves es igen jokepu legeny! 5honapos koratol PEGje van es 9honapos koratol legcso katetere. Es bizton allithatom, h boldogabb, mint a legtobb un. "egeszseges ember". Hidd el, az elet tobb,mint 10 ujj itt, 10 ujj ott... a boldogsaga nem ezen dol el, hanem, h milyen szeretteljes kozegbe szuletik!!!!!

Meg tudod most mondani neki, mikor a kezedbe simul a simogatasra, h nem eleg jo nektek?

Es ha az UH tevedett? Megszulod 23hetsen a szinte kesz kisembert 10 ujjal....

A termeszet nagyon jol tudja ki eletkepes es ki nem, ez a termeszetes szelekcio. Az orvostudomany meg iszonyat fejlett mar. Nem a mi feladatunk donteni elet es halal kerdesben (plane ha mar a halalbuntetes is embertelen, egy 8-24 hetes magzat eset miert nemmerul fel ugyenez a kerdes)!

Ne aggodj, fogadd el es minden tokeletes lesz!!!!

2014. márc. 8. 09:45
 27/328 anonim ***** válasza:
41%
Tuti nem tudnam elvetetni es megolni azt a pici lenyt. Hidd el tudd teljes eletet elni, es ettol meg boldog ember lehet. szeresd nagyon azt a pici csoppseget es hidd el szeretetevel midnenert karpotol. En nem tudnek a tukorbe nezni es undorodnek magamtol es a ferjemtol is ha megolnem a babam.
2014. márc. 8. 17:21
 28/328 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ mennyiben tud így majd teljes életet élni. Ha bármilyen eljárással a ujjai pótolhatóak, illetve van olyan módszer amellyel lehetővé lehet tenni, hogy rendesen tudjon fogni, lábát használni, akkor megtartanám.
2014. márc. 8. 18:06
 29/328 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Én is kismama vagyok, át tudom érezni, hogy mit érezhetsz. :( Nektek kell eldönteni, hogy mit tesztek ebben a helyzetben! Én ebben nem segíthetek. Viszont feküdtem eggyütt olyan anyukával, aki így szült. Senkinek nem kívánom! Mind testileg, mind lelkileg. Ezt is vegyétek számításba, bárhogy is döntsetek! Sok erőt és kitartást!
2014. márc. 9. 09:12
 30/328 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Kedves utolsó hogy 3rted hogy " így szült" ?
2014. márc. 9. 13:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!