Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
ú de durva, csak ilyen lazán témázni arról meg -e haljon egy pici baba, aki a te részed, vérde, húsod.még ha nagyobb is lenne a baj, nincs jogod elvenni az életét.
ha majd megszületik a kislányod, és karodba veszed, bánni fogod hogy akár csak egy percre is eszedbe juott, hogy megöld.
tudom, hogy megtartod :)
Persze, hogy megtartanam.
Gondoltam megosztom azert veled, hogy lehet hihetetlen de Angliaban a "Great Ormond Street" gyerekkorhazba Londonba mar 2001-ben kezeltek egy ujjal szuletett babakat. Ultettek a kezere 4 masikat. Ez 13 evvel ezelott volt, azota szerintem mar boven fejlodott a tudomany ezen a teren mint, ahogy minden teren. Talan ilyen mutet mar otthon is elvegezheto azota.
Itt a kislany az uj ujjakkal:
Tudod, utolsó, amikor a fiam óvodába került, integrált oviba írattam. A csoportban volt autista, vak szülők látó gyermeke, és hallássérült, jelelő gyerek is.
Senki nem csúfolt ki senkit, a gyerekek segítették egymást, és ami a legfontosabb: úgy fogadták el a társaikat, mintha az állapotuk a világ legtermészetesebb dolga lenne.
A középső fiam pedig most ovis. Az ő csoportjában van egy kisfiú, akinek az anyukája küzd hasonlóval, mint a kérdező kislánya: neki nincs jobb kézfeje. És lám, feleségül vették, szeretik, és gyermeke is született. Úgyhogy a férjed téved, azt hiszem.
Eszméletlen,hogy az orvos felajánlja,hogy szüld meg azt a pici lányt :(
Ez még nem a világ vége ha tényleg akkora probléma lesz,akkor gondolom van olyan lehetőség is,hogy leoperálják majd azokat a plusz ujjacskákat!És már nincs is semmi gond.Én nem ölném meg a saját gyerekemet aki mindig mozgott a pocimba.Elég nagy szégyen,hogy ti ilyeneken gondolkoztok :( Operációt már csinálnak.Nem a ti gyereketek az első akinek több ujjacskája van,azok a szülők mégis felnevelték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!