Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
Hogy vagytok? A baba meg bent? Nagyon remelem hogy minden rendben lesz veletek,nagyon szurkolunk!
5+6hkm
Ó, jaj. :(
Nagyon drukkolok!
500 gr felett már egész jó esélye van. Kitartás!
Ha eddig nem volt problema az csak jot jelent,kitartas,erosek a picik. Nagyon szoritok nektek! Kerlek irj majd a fejlemenyekrol.
6hkm
Hát megvolt a műtét, sokat gondoltam rátok!!! Gratulálok, és jó egészséget kívánok!!!
Az esélylatolgatásról fogalmam sincs, de nagyon drukkolok!
Én írtam, hogy voltunk kora osztályon a babáimmal, tudom, hogy az ilyen pici babák hónapokig bent vannak. Ne félj, van esély arra, hogy megerősödjön, megnőjön a kis Dóra! Csak hát most erősnek kell lenned, mert sokáig fogod inkubátorban látni csövek közt, tudom, ez ijesztő és csüggesztő látvány, de lesz majd nagyobb is! Te abban segíthetsz, ha fenntartod a tejtermelődést, míg tejjel etethető és majd később szoptatható lesz, mert az nagyon gyarapja! És persze menj hozzá, amikor csak lehet, ha már megfoghatod az inkubátorban, akkor simogasd, beszélj hozzá, tudni fogja, hogy ott vagy!
Én írtam azt is pár napja, hogy az orvosok és nővérek nem biztathatnak, így vsz. több rémhírt fogsz kapni, mint amennyi pozitív hozzáállásban lesz részed, ehhez külön kitartást kívánok! Igyekezz minden információt kiszedni a dokikból, legyél jóban a nővérekkel is!!! És barátkozz össze a többi szülővel, akik bejárkálnak a kora osztályra, mert erőt adhattok egymásnak, ha látjátok, hogy egyik-másik baba milyen szépen szedi össze magát.
Imádkozom értetek!!!!! üdv, Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!