Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 20 hetes uh-n kiderülne,...

Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 23:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/328 anonim ***** válasza:
Hogy telik a hétvége Lányok??
2014. ápr. 5. 14:05
 102/328 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok? A baba meg bent? Nagyon remelem hogy minden rendben lesz veletek,nagyon szurkolunk!

5+6hkm

2014. ápr. 5. 15:04
 103/328 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves Kérdező? Mindenki aggódik értetek!
2014. ápr. 7. 08:54
 104/328 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Tegnap ejjel megszuletett csaszarmetszessel a kislanyom. 625g es 36cm. Lelegeztetik csovek logbak belole. Eddig nem volt vele problema. Suerintetek mennyi eselye van hogy egeszseges lesz vagHogy egyaltalan velunk marad?
2014. ápr. 7. 11:26
 105/328 anonim ***** válasza:
53%

Ó, jaj. :(

Nagyon drukkolok!

500 gr felett már egész jó esélye van. Kitartás!

2014. ápr. 7. 11:39
 106/328 anonim ***** válasza:
53%

Ha eddig nem volt problema az csak jot jelent,kitartas,erosek a picik. Nagyon szoritok nektek! Kerlek irj majd a fejlemenyekrol.

6hkm

2014. ápr. 7. 11:42
 107/328 anonim ***** válasza:
77%

Hát megvolt a műtét, sokat gondoltam rátok!!! Gratulálok, és jó egészséget kívánok!!!

Az esélylatolgatásról fogalmam sincs, de nagyon drukkolok!

Én írtam, hogy voltunk kora osztályon a babáimmal, tudom, hogy az ilyen pici babák hónapokig bent vannak. Ne félj, van esély arra, hogy megerősödjön, megnőjön a kis Dóra! Csak hát most erősnek kell lenned, mert sokáig fogod inkubátorban látni csövek közt, tudom, ez ijesztő és csüggesztő látvány, de lesz majd nagyobb is! Te abban segíthetsz, ha fenntartod a tejtermelődést, míg tejjel etethető és majd később szoptatható lesz, mert az nagyon gyarapja! És persze menj hozzá, amikor csak lehet, ha már megfoghatod az inkubátorban, akkor simogasd, beszélj hozzá, tudni fogja, hogy ott vagy!

Én írtam azt is pár napja, hogy az orvosok és nővérek nem biztathatnak, így vsz. több rémhírt fogsz kapni, mint amennyi pozitív hozzáállásban lesz részed, ehhez külön kitartást kívánok! Igyekezz minden információt kiszedni a dokikból, legyél jóban a nővérekkel is!!! És barátkozz össze a többi szülővel, akik bejárkálnak a kora osztályra, mert erőt adhattok egymásnak, ha látjátok, hogy egyik-másik baba milyen szépen szedi össze magát.

Imádkozom értetek!!!!! üdv, Szilvi

2014. ápr. 7. 11:46
 108/328 anonim ***** válasza:
nah... azt akartam írni, hogy "gyarapítja"
2014. ápr. 7. 11:47
 109/328 anonim ***** válasza:
Nem látunk a jövőbe de csak arra gondoljunk, hogy egészséges felnőtt ember válik belőle, a barátnőm ugyanekkora körüli, kis súllyal korán született, teljesen egészséges van egy szintén egészséges gyönyörű kisfia és testi adottságait tekintve is "szép termet". Veletek vagyunk lélekben, és szeretettel gondolok Rátok így ismeretlenül is!
2014. ápr. 7. 11:57
 110/328 anonim ***** válasza:
23%
Már betöltötted a 25. hetet ugye? Minden jót nektek!
2014. ápr. 7. 12:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!