Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 20 hetes uh-n kiderülne,...

Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 23:30
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/328 porcukormókus ***** válasza:
100%
Fogadd oszinte reszvetemet, nagyon sajnalom. :'(
2014. ápr. 26. 20:20
 152/328 ivilicious ***** válasza:
15%
Nem.
2014. máj. 30. 13:22
 153/328 anonim ***** válasza:
53%

Én még eddig nem írtam.

Megnézhetted a temetésen?????

Nekünk 25. héten születtek meg az ikreink, nem maradtak életben, és azt mondta a főorvos, hogy csak akkor vigyük haza eltemetni őket, ha megígérjük, hogy nem nézzük meg őket a koporsóban, mert annyit roncsolódik a pici testük, hogy borzasztó lenne számunkra.

Istenem, miért nem tud erre figyelmeztetni minden orvos?????

Mi a MÁV kórház PIC-én voltunk, ott már bent lehet lenni végig, bármikor, bármi történik, nem küldik ki a szülőket, de ez Magyarországon csak Debrecenben működik még így, sehol máshol.

Nem tart itt a tudomány, hogy a szülő a gyerekhez tartozik...

És boncolást is csináltak midkettejüknél, hiába lehetett tudni a halál okát.

Melyik kórházban voltatok?

(((Ezt csak nagyon zárójelben: nekem is császár volt. Ezután öt hónappal terhes lettem, majd rá két évre, mind két gyermekem egészségesen született, első 36. héten, második 30-on, mindkettő makk egészséges.))))

Hogy vagytok azóta?

2014. máj. 30. 15:29
 154/328 anonim ***** válasza:
Részvétem:( sajnos egyre több itt a szörnyű kérdés:( Nagyon rossz érzés lehet. Páromnak 25 évesen volt légmelle,ő is majdnem ott maradt a mütőasztalon:(
2014. máj. 31. 11:57
 155/328 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek. Igen, megnéztem a kicsi testét a temetésen, de így utólag nem bánom. Nos, ma voltam az orvosnál, 7 hetes terhes vagyok. Pénteken megyek genetikushoz. Szerintetek mennyi rá az esély, hogy megtörténik újra velünk ez az egész? Én úgy gondolom és érzem, hogy ha sok esély van rá akkor ezt a babát nem tartom meg. Én nem is értem, hogy foganhatott, hisz védekeztünk.

A kérdést azért emeltem ki, mert úgy gondolom tanulságos.

2014. júl. 2. 19:35
 156/328 anonim ***** válasza:
5%

Kevés rá az esély,h ismét beteg legyen. Ha jól emlékszem irtad,h van mar egeszseges gyermeked . Így valószínű ,h csak "véletlenül "hozta így az élet. Vagy koraterhessegben lehetett valami. De biztosat csakgenetikus tud mondani

. En a helyedben 11.héten felkeresnem Hajdu Krisztina drnot az istenhegyin . Ha ő azt mondja,h mindene megvan,akkor meg is lesz :-)

Nekem ő adott hitet,en hittem benne es most itt szuszog mellettem az egészséges kislanyom.

Rengeteget gondoltam rád ,miután olvastam a kerdesed ! Hős vagy, hatalmas lelkű ,jó ember !! Megegyszer ilyen nem fog történni veled !!

2014. júl. 2. 20:32
 157/328 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Dóra volt az első terhesség/kisbabánk.
2014. júl. 2. 20:42
 158/328 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, őszinte részvétem Dóri halála miatt. Kevés az esélye, hogy ugyanez megtörténjen. :) Az új pici pedig segíthet is enyhíteni a sebeket...
2014. júl. 2. 20:57
 159/328 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Reméljük hogy minden rendben lesz.De majd jelentkezz! :-)
2014. júl. 2. 21:09
 160/328 anonim ***** válasza:
85%

Szia Kedves Kérdező!

Sorstársad vagyok, május elsején kellett megszülnöm a kislányomat, aki 24 hetes volt, és rubeola fertőzést kapott a terhességem alatt, meghalt. Engem is császároztak. Nem is akarom nagyon taglalni, mert nem tépegetem feleslegesen a sebeket.

Mi sajnos átmentünk ezen a borzalmon, és aki nem élte át, az nem is sejti, mekkora fájdalom, amikor baba nélkül, üresen mész haza szülés után.

Én nem láttam őt, csak a boncolási eredményén kaptam meg az adatait.

Gondolom, most tele vagy aggodalommal, hogy minden rendben legyen...

Nekem most egy reményem van, hogy nem ismétlődik meg újra a fertőzés, és végre szülhetek egy egészséges, élő kislányt. Lilikét sosem felejtem el, és nem is akarom.

Részvétem Neked, és kívánok minden jót!

2014. júl. 2. 21:16
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!