Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
Kedves Kérdező! Én csak most olvastam el a történetedet és végig sírtam. Nagyon sok rossz emléket felidéztél bennem. Az én kislányom is lepényleválás miatt lett koraszülött, bár szerencsére Ő nem ilyen extrém korán. Nekem az orvosom azt mondta, hogy a lepényleválás nem olyan terhességi probléma, ami ismétlődhet. Előfordulhat persze, de ha előtte minden rendben volt a placentával, jó helyen és jól tapadt, akkor ennek kicsi a valószínűsége.
A terhességedhez gratulálok! Hidd el, és úgy is vágj neki, hogy minden rendben lesz. Dóra baba odafentről vigyáz a kistestvérére!
Kitartás!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Hogy tényleg adja vissza a sors vagy bárminemű felsőbb hatalom, amit elvett tőletek. Szerintem az ilyen fejlődési rendellenességek oka egyáltalán nem genetikai, hanem abban a fejlődési stádiumban akkor éppen egy ici-pici dolog félremegy, mondjuk egy egyébként tök ártalmatlan kémiai anyag kerül az anyai szervezetbe, ami blokkolja a sejtosztódást, és sajnos az a rendellenesség meg is marad. Ha éppen életfontosságú szerveket érint, akkor a baba sajnos még a méhen belül elhal. Ha pedig "csak" végtagokat, vagy végtagok részeit, azt meg már sajnos átélted... de a múltat hagyjuk.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy a genetikus is bíztatni fog. Tudom, még nem mered beleélni magad semmibe, amit abszolút meg is értek.
Hú, azért muszáj kiírnom magamból, hogy nagyon sokat gondoltam rád, mindig elszorult a szívem, és nagyon kívánom a pozitív fejleményeket!
Olvasom és nagyon sajnálom a babát, amit korábban írtam most is úgy gondolom és nincs benne semmi bántó.
Nagyon drukkolok nektek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!