Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 20 hetes uh-n kiderülne,...

Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 23:30
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/328 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Én csak most olvastam el a történetedet és végig sírtam. Nagyon sok rossz emléket felidéztél bennem. Az én kislányom is lepényleválás miatt lett koraszülött, bár szerencsére Ő nem ilyen extrém korán. Nekem az orvosom azt mondta, hogy a lepényleválás nem olyan terhességi probléma, ami ismétlődhet. Előfordulhat persze, de ha előtte minden rendben volt a placentával, jó helyen és jól tapadt, akkor ennek kicsi a valószínűsége.

A terhességedhez gratulálok! Hidd el, és úgy is vágj neki, hogy minden rendben lesz. Dóra baba odafentről vigyáz a kistestvérére!

Kitartás!

2014. júl. 2. 21:17
 162/328 Vilcsianyuja ***** válasza:
71%

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Hogy tényleg adja vissza a sors vagy bárminemű felsőbb hatalom, amit elvett tőletek. Szerintem az ilyen fejlődési rendellenességek oka egyáltalán nem genetikai, hanem abban a fejlődési stádiumban akkor éppen egy ici-pici dolog félremegy, mondjuk egy egyébként tök ártalmatlan kémiai anyag kerül az anyai szervezetbe, ami blokkolja a sejtosztódást, és sajnos az a rendellenesség meg is marad. Ha éppen életfontosságú szerveket érint, akkor a baba sajnos még a méhen belül elhal. Ha pedig "csak" végtagokat, vagy végtagok részeit, azt meg már sajnos átélted... de a múltat hagyjuk.

Én majdnem biztos vagyok benne, hogy a genetikus is bíztatni fog. Tudom, még nem mered beleélni magad semmibe, amit abszolút meg is értek.

Hú, azért muszáj kiírnom magamból, hogy nagyon sokat gondoltam rád, mindig elszorult a szívem, és nagyon kívánom a pozitív fejleményeket!

2014. júl. 2. 21:25
 163/328 anonim ***** válasza:
0%
Ha a férjed elveszti az újait egy barkács balesetben, agyon csapod? Most komolyan? Semmi sem garantálja hogy az életben nem ér károsodás. Ha az élettel összeegyeztethető akkor egy 20 hetes magzatot ne mááár..ha meg nem ...akkor a vége ugyan az , önzőség nem megismerni...Ő ugyan azon a folyamaton megy át.
2014. júl. 2. 22:06
 164/328 anonim ***** válasza:
53%
Szívből GRATULÁLOK!Mihamarabb keresd fel az Istenhegyi Klinikán a Hajdú Krisztinát.Profi,őszinte,nagyon nagy tudású genetikus.Én a 3. babámmal voltam Nála-a korom,és a 2 terhességem magas Down kockázata miatt-csakis jókat tudok mondani.Írj majd feltétlen.Visszajön Hozzátok az a kis lélek,hidd el!
2014. júl. 2. 22:07
 165/328 anonim ***** válasza:
5%
Ez a csúfolódás indok olyan ostoba, ha nem azért majd fogják másért, a személyiség fejlődés része ezekkel megküzdeni.
2014. júl. 2. 22:08
 166/328 anonim ***** válasza:
94%
Ha osztod az észt, akkor legalább vedd a fáradtságot, hogy olvasd el a történetet is az elejétől a végéig !!
2014. júl. 2. 22:12
 167/328 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
163. és 165. válaszoló, gondolom, ugyanaz vagy, sürgősen olvasd végig a válaszokat!
2014. júl. 2. 22:13
 168/328 anonim ***** válasza:
18%

Olvasom és nagyon sajnálom a babát, amit korábban írtam most is úgy gondolom és nincs benne semmi bántó.

Nagyon drukkolok nektek !

2014. júl. 2. 22:26
 169/328 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés mellett fogant? :D Akkor ő egy ajándék!!! Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen és egészséges kisbabátok szülessen!!! Most komolyan, "vadidegen" embernek még nem szurkoltam ennyire, mint neked, hogy problémamentes terhessége legyen! Borzasztó dolgon mentetek keresztül, talán ez a "kárpótlás", hogy most érkezik egy meglepi baba! :) Írj majd légy szíves, hogy hogy vagytok, én is végigkövettem Dórika harcát! Nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!!!!
2014. júl. 3. 00:09
 170/328 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nagyon sokszor megsirattalak, ahogy olvasgattalak korábban is és most is. Pár héttel előtted tartottam a terhességemben, így nagyon is át tudtam/tudom érezni, hogy milyen borzasztó lehet ez az egész. Szívből sajnáltalak, és nagyon örülök, hogy most kaptatok egy új kis életet. Drukkolok nektek nagyon, hogy minden rendben legyen veletek, és gondolj arra, hogy a kislányod is veletek van, segít odafentről. Minden jót kívánok Nektek!
2014. júl. 3. 14:05
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!