Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
"Kedves" válaszoló! Engem Eszternek hívnak. A te neved mi? Egyébként nem hinném, hogy ismersz, mert nekem nem volt abortuszom...
Kedves többiek! Ma elkezdődött a hányós korszakom. Kicsit gyenge vagyok...fura, mert Dórinál nem volt ilyen. Ugye ez nem gond?
Szia! Most bukkantam erre a kérdésre, valamikor már egyszer olvastam,de nem szóltam hozzá! Csodállak amiért újra mered a babát vállalni, szívből kívánom,hogy minden rendben menjen! Nagyon sajnálom,hogy ezt kellett megélned, remélem végig minden rendben lesz!!! Nekem három gyermekem van, tudom milyen végig aggódni a terhességeket.. Várom majd a híreket itt én is!! Minden jót, üdv neked és legyen csak hányingered még egy darabig, mert az legalább jót jelent:-)))
(jó nem komoly,de azért na:-)))) Jó éjt!!
Kedves Kérdező... nagyon nagyon nehéz terhet kaptál...de próbáld meg úgy felfogni, hogy Dórinak mennie kellett, hogy a másik Kicsi Baba jöhessen. Ha Dóri most lenne akkor a Kisbaba most egészen biztosan nem lenne. Én is így lettem, ha a testvérem nem megy el a 16. hét után én nem foganok meg egy fél év múlva és nem foganok meg, nem vagyok.
Én is így próbálom magam megnyugtatni...januárban középidőben elvetéltem a kislányomat. Nem tudtam eltemetni... nem tudom, hogy miért alakult így, de utóbb nagyon sajnálom. Bízom benne hogy azért kellett mennie, hogy valaki később egyszer majd jöhessen.
Mindezekért ne legyen bűntudatod hogy babát vársz és azért sem mert nem mész Dóri sírjához. Most a Kicsikére koncentráltál. Amikor a fejedben és a lelkedben meglesz az egyensúly fogsz tudni menni megint és ez hamarosan eljön. Próbáld talán úgy megélni, hogy van hely ahova mehetsz és meggyászolhatod Dórit... ez nagyon jó... nekem nincsen ilyen hely és hiányzik. Ez van. Minden jót kívánok Neked és HIDD HOGY RENDBEN LESZ MINDEN!!!
Az a "bunkó" válaszoló lehet, hogy tényleg ismer téged, de csak pletykákat hallott.
Én az ikres anyuka vagyok, már írtam. A férjem annak idején volt, amit nem volt hajlandó elmondani nekem, hogy ne idegesítsem magam, mert olyan pletykát hallott rólunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!