Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
Nagyon sajnálom, hogy ti is átmentetek ezen a szörnyű dolgon, nem is tudom, hogy ennél van e nehezebb dolog az életben...
Persze, pletykálnak rólam is össze vissza. Igazából nem izgat...ha mád örömük nincs, akkor hajrá, vissza már ugysem kaphatom a kislányom
nem tudják a hányás pontos okát, de azt mondják hogy aki hányt a terhesség során annak kevesebb esélye van vetélésre.
bár szerintem nem biztos ez, de segített megnyugodni mikor terhes voltam
Szuper! :D Nem lesz semmi baj!!! Én azóta vagyok iszonyatosan édesszájú, mióta megszületett az első fiam! És soványabb vagyok mint valaha, úgyhogy jó étvágyat a csigához! Majd szépen lassan csúszik más is! :)
Nem akarlak felzaklatni, de megkérdezhetem, hogy sikerült megnyugodni a kislányoddal kapcsolatban? Ki tudtál már menni hozzá?
Sziasztok! Minden rendben :)) És kisfiu :)
Névvel vagyok gondvan...Áron vagy Noel? A vezetéknév Kiskuti. Szerintetek? Eddig az Áront vettem előnybe, viszont a férjem Noelt szeretne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!