Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
Nagyon-de nagyon együttérzek-együttsírok Veled! Most aztán igazán kitartást kívánok, míg meg tudod gyászolni és el tudod engedni a kislányodat :( Kívánom, hogy ha majd idővel begyógyultak a sebek, az élet visszaadja Nektek, amit most elvett.
Viszont azért próbálj meg még 1-2 napot kihúzni a kórházban, hidd el, otthon is ugyanilyen szörnyen éreznéd magad, viszont tegnapelőtt volt sürgősségi császárod, nyitott hasi műtéted, és most lehet, hogy azt kockáztatod, lehet-e még babád egyáltalán! Már megint nem tudok okosabbat írni, mint hogy kitartást, lelkierőt kívánok!
Őszinte részvétem, nagyon sajnálom a történteket!:(
Kívánok neked sok-sok erőt a császár utáni és a lelki felépüléshez! Pihenj amennyit tudsz, és -bár lehet hülyén hangzik-, de gyászolj nyugodtan, ez egy természetes folyamat.
Ha szükséged van segítségre vagy beszélgetésre, írj nyugodtan.
Nem tudom elmondani,hogy mennyire sajnálom.
Osszeszorult a szívem ahogy olvastam,hogy mi történt .
Egyszerűen nem lehet mit mondani . Részvétem nektek !
En meg sosem irtam neked, de mindket kerdesedet a figyelt kerdeseim koze tettem es mindig elolvastam.
Ulok a gep elott es nem tudom abbahagyni sirast.Tisztellek a dontesedert hogy megtartottad a kislanyodat.Hidd el jobb hogy megszulethetett es szeretgethetted egy kis ideig,mintha te dontottel volna a sorsa felol...nem olted meg,elfogadtad,szeretted,vartad!ami tortent arrol nem te tehetsz.Nem hiszem hogy kisebb fajdalom lenne ha elvetetted volna,illetve ugy ertem hogy legalabb a buntudattal nem kell most kuszkodnod...
Egeszseges,idore szuletett kisfiam van,de sokaig nem akartam Ot mert kisfiu es lanyt szerettem volna...mindig, de kulonosen most nagyon de nagyon szegyellem magam!
Ahogy irta egy elottem valaszolo,a sors karpotolni fog erte,lesz neked is egeszseges babad!
Nyugodjon bekeben a draga kis angyalka.
Őszinte részvétem, sok-sok erőt kívánok nektek!!
Nem tudok mit írni, annyira sajnálom a történteket..
Őszinte részvétem.... Én is csak potyogtatom a könnyeimet. Nem is tudom mit írhatnék, hiszen egy anyát nem érhet nagyobb veszteség a kisbabája elvesztésénél. :( A szívem szakad meg értetek!!!! Kívánok nektek továbbra is hatalmas lelki erőt, hogy fel tudjátok dolgozni a veszteséget. Dóri baba örökre a szívedben fog élni. Szívből kívánom, hogy mielőbb szülessen egészséges kisbabátok. Gyászold meg az angyalkád és ne félj segítséget kérni, ha szükséged van rá!
Nagy ölelést küldök neked így virtuálisan. És légy büszke magatokra, mert nagyon nagy dolgot vitettek véghez, mikor mellette döntöttetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!