Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így is megtartanád a babád?

Így is megtartanád a babád?

Figyelt kérdés
Szóval van egy párom, én 22 vagyok, ő 30. Remélem csak egy elméleti kérdést teszek fel, holnap kiderül. Én CSAK úgy szeretnék gyereket, ha már férjnél vagyok. Pont. Nem tartom normálisnak, hogy csak barát-barátnő gyerekezzen. Azt meg pláne elítélem, ha csak azért vesznek el egy nőt, mert terhes lett. Mi jövőre tervezzük az esküvőt, de mi van ha most becsúszik (védekezés mellett) ? Megtartom és olyan leszek mint akiket elítélek, vagy elvetetem, mert lesz még idő esküvő után is?
2010. dec. 19. 18:43
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
98%
Természetesen megtartanám. Lehet örök életemben bánnám hogy nem adtam neki életet. Ez az elmélet hülyeség és már lejárt. Szerintem!
2010. dec. 19. 18:51
 2/46 anonim ***** válasza:
98%

Vagyis ha holnap pozitivat mutat a teszt,akkor csak azért elvetetted a gyereket,mert nem esküdtetek meg még és terhesen sem szeretnél esküvőt????

Ítélkezel más felett,mert nem házasságba szül,de simán megölöd a magzatod,mert az apával nem vagy házas? Nem fura kicsit? Melyik a nagyobb bűn???

2010. dec. 19. 18:51
 3/46 anonim ***** válasza:
98%

Csak azért elvetetni egy kisbabát, aki elvileg a szerelmetek gyümölcse, mert nem vagytok házasok, elég furcsa dolog... Sok ember akkor is küzd a gyermekéért, ha nincsenek túl jó körülményei. Téged meg egy esküvő gátolna.

Érdekes...

Bocsánat, nem megbántani akarlak, ez csak egy vélemény!

2010. dec. 19. 18:53
 4/46 anonim ***** válasza:
96%
Ha amúgy is szeretnénk gyereket és minden adott, akkor igen. :) Csak azért elvetetni hülyeség, mert nem vagytok házasok. (Mellesleg szerintem gyorsan összeházasodni is marhaság amiatt, hogy kiderül a terhesség.)
2010. dec. 19. 18:55
 5/46 A kérdező kommentje:
Azért azt is hozzátenném, hogy az esküvőt tervezzük azt azt jelenti, hogy többször mondta, hogy már házasok leszünk, de konkrétan még nem kért meg. És pont ez az, mert én is úgy gondolom, hogy nem jó elvetetni egy gyereket. De pont ezért kettészakadok.
2010. dec. 19. 18:55
 6/46 anonim ***** válasza:
97%
szia! 21 vagyok, és 21 hetes terhes. Nem vagyok férjnél,barátom van, de megtartottam, pedig még fősulisok vagyunk. Sose vetetném el, ilyenért meg főleg nem,hogy nem vagyok férjnél, majd leszek, ha jönni akar a baba had jöjjön!
2010. dec. 19. 18:56
 7/46 anonim ***** válasza:
93%

szia!

én sem akartam terhesen férjhez menni, nálunk úgy történt, hogy 2007. máj. 31-én megszültem a kisfiam, addig kértünk apasági nyilatkozatot, 2007. nov. 3-án meg volt az esküvőnk. Későbbre akartuk az esküvőt, de így alakult. Így senki sem mondhatott semmit. Viszont én ahogy te írtad, terhesen nem akartam férjhez menni, hogy csak azért vegyen el. Mi így oldottuk meg. Ráadásul a férjem nem akarta a gyereket, de én megtartottam, amit mostmár utólag be is ismer, mármint, hogy jól döntöttem, mert imádja a fiát. Most tervezzük a kistesót, sajna hamarabb nem jött össze.

2010. dec. 19. 18:57
 8/46 anonim ***** válasza:
95%
Ha egyébként minden feltétel adott akkor ez az az élethelyzet amikor a korábban felállított elveket a sutba kell dobni. Én azt tanultam otthon és azt adtam tovább a gyerekeimnek is, hogy soha senkit ne ítéljenek el azért ahogy egy adott élethelyzetben dönt, még akkor sem ha a döntésével nem értenek egyet. Ugyanezen elv mentén soha semmilyen élethelyzetről ne jelentsék ki, hogy ők biztosan nem kerülnek ilyen helyzetbe. (Egy nő paklijában még védekezés mellett is benne van egy nem tervezett baba lehetősége.)
2010. dec. 19. 19:00
 9/46 anonim ***** válasza:
97%

Igen megtartom és már 35 hetes állapotos vagyok. Ráadásul nem tervezünk esküvőt!

Nagyon elítélendő vagyok. (;

2010. dec. 19. 19:03
 10/46 anonim ***** válasza:
3%

Helkyes a goindokodásod. Egy babának csak stabil caládban lenne szabad megszületnie,vagyis házasságban! Ha előtte születik,akkor bármikor érheti az a vád a nőt,hogy "csak a gyerek miatt vettelek el."

Ha feladod az lveidet,akkor neked lesz miatta örökre lelkifurdalásod.

Közösen kell döntenetek a pároddal. Megesküdhettek hamarabb is,legfeljebb nem lesz akkora felhajtás. Egy házasság sikere nem az "álomesküvőtől " függ.

Sok válszt fogsz akpani az abortuszellenesektől. De gondolj arra,hogy a babát neked kell vállalni és felnevelni. Könnyen ad tanácsot az,akinek nem kell érte felelősséget vállalni.

Remélem,hogy minden jól alakul az életetekben!

2010. dec. 19. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!