Így is megtartanád a babád?
Attól, hogy valaki nem öl meg egy magzatot mondvacsinált indokokkal, még nem lesz abortuszellenes!
Igazi szerencse, hogy nem "gondolkozik" mindenki így, mint te, kedves 19:04-es.
Szia!
Augusztusban mentem férjhez!Négy éve szeretnénk babát!Én is azt gondoltam,hogy előbb az esküvő de ha jönne a baba akkor természetesen el tudnám engedni a fehér ruhát,pompát és a papírt ami így utólag szép emlék de ennél semmivel sem több!!!
Augusztusig minden hónapban kicsit aggódtam,hogy hátha majd pont most(főleg,hogy a ruhám márciusban meg volt és nem éppen kismama ruha)de inkább el adtam volna a ruhát ha sikerül teherbeesnem!
Sajnos azóta is várat magára a gólya de ugye legalább már férjnél vagyok és persze nem azért mert tehres lettem!!!
Jól hangzik de ez az egyetlen vigaszom amiért az idei karácsonyt ismét ketten töltjük!
A lényeg!!!:Az esküvőt akkorra tervezhetitek amikorra akarjátok a baba viszont nem mindíg sikerül akkor mikor azt mondjátok,hogy :igen már itt az ideje!
és,ebben még nem vagyok tapasztalt de két embert nem a papír hanem egy közös kis élet az ami igazán össze köt!!!
Boldog karácsonyt!
Ha amúgy is tervezitek az esküvőt, akkor hol itt a gond? Nem értem.
Én azokat ítélem el, akik csak és kizárólag azért házasodnak, mert jön a baba.
És tényleg csak egy darab papír miatt ölnél meg egy gyereket? Mert nem előtte, hanem utánna házasodtok? Hát ez ****. Bocs, de nálam nagyon kiverte a biztosítékot!
És hozzáteszem, én sem vagyok abortuszellenes.
Kedves ma 19:04 (64%)
Ne haragudj, de nagy butaságot írtál. Komolyan azt gondolod, hogy stabil családi hátteret jelent a házasság? Talán régen igen, de mára már sajnos elveszítette azt, amit korábban jelképezett. Ha kicsit elgondolkozol, akkor te is rájössz, hogy a stabil család nem egy papírtól alakul ki. Sőt, továbbmegyek: lehet stabil szerető, biztonságot nyújtó a család akkor is, ha a szülők SOHA nem házasodnak össze. És lehet ocsmány fertő a házasok közti kapcsolat is. Vagyis a te általánosításod sehogy nem állja meg a helyét.
Igazad van abban, hogy legyen stabil család, de ez nem attól függ, hogy házasok vagy sem. Sőt, abban is igazat adok neked, hogy a házasság sikere nem az álomesküvőtől függ, sőt, helyesbítem az álláspontodat, a jó családi háttér sem az álomesküvő, vagy bármilyen esküvő folyománya.
Én nem vagyok abortuszellenes, csak ésszel gondolkodom - te azt hiszed, hogy egy abortusz helyes lépés, csak egy papír miatt? Életed szerelmétől vársz kisbabát, akihez hozzá akarsz menni, akivel le akarod élni az életed, de te azért eldobod a babádat, mert még nincs papírod az összetartozásról? Már bocs, de ha az én nőm ilyeneken gondolkodna, nem lenne kérdéses, hogy esküvő helyett páros lábbal rúgnám ki. Hiszen a gyerekem életének fontosságát egy olyan papírral méri össze, ami csak a kívülállók számára bizonyítja az összetartozást! Én családban élek, azzal, akit szeretek, ha nincs papír, akkor is összetartozom vele. Ez nem is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!