Így is megtartanád a babád?
Örülök, hogy egyetértésre jutottunk:)
És remélem a kérdező is egyetért velünk és eszerint cselekszik!
Mindenkinek minden jót!
Én is pont az akartam írni, hogy lehet a házasság nagyon fontos(az én életemben is az!!), de aki ezt előrébb valónak tartja mindennél, az bizony ne is éljen nemi életet házasság előtt!!! Az úgy nem járja, hogy kuffolunk, és ha összejön, elvetetjük a babát, mert nem vagyok férjnél.....pfff....
Én is 8 éve vagyok együtt a férjemmel, 17 évesen jöttünk össze, 24 évesen hozzámentem, és most várom első közös gyermekünket, és boldog vagyok, hogy neki szülhetek! Ha nem lenne papírunk a kapcsolatunkról, akkor is ugyanilyen boldogan várnám ezt a kisbabát!!
13+2hkm
én is úgy vagyok vele egyrészt,mint te - házasságban szeretnék gyereket szülni,de azt nem szeretném,h csak azért vegyen el.
de ha most megfoganna egy baba, semmiképp sem vetetném el,az biztos. megtartanánk és miután megszületett,azután tartanánk esküvőt. nem szeretném,ha bárki azt gondolná,h csak azért vett el - és pláne nem szeretném,ha én úgy érezném,h a baba miatt vett csak el a párom.
de hangsúlyozom,megtartanánk mindenképp - tudom,h a párom és a családom mellettem állna mindenképp. De ha mégsem,akkor sem tudnám elvetetni soha.
A párommal 2005 februárjában ismerkedtem meg, még azon a Karácsonyon meg is kérte a kezemet. Aztán házat vettünk, mindig volt mit csinálni rajta, mindig kellett valamire a pénz, így nem volt még arra fölösleges 1 milliónk, hogy összeházasodjunk (mindketten szeretnénk igazi lagzit). Mi így is nagyon szeretjük egymást, 15 hónapos lesz a hónap végén a kisfiunk. Majd egyszer, ha lesz fölös pénzünk, és nagyon nem tudunk vele mit kezdeni, akkor össze fogunk házasodni. Az is lehet, hogy ez soha nem történik meg. De nekem és a páromnak is az a lényeg, hogy van egy olyan kötelék köztünk, amit soha senki nem vehet el tőlünk. Lehet, hogy szétmegyünk, de ez a kis élet amíg élünk, hozzánk fog tartozni. Kisfiam nekem így is azt mondja, hogy ANYA, az apjának meg azt, hogy APA, még ha nem is vagyunk házasok. Környezetünkben nagyon sok olyan pár van, akik nem házasodtak össze, mégis nagyon boldogok. Nekem nem kell, hogy -né legyek, vagy egy papír azt igazolja, hogy mi együtt vagyunk. Tudjuk mi azt anélkül is, és boldogok vagyunk mi anélkül is.
És az, hogy házasság nélkül elvetetnéd a babát... hát tudod, nagyon sokan azért küzdenek hosszú-hosszú évekig, hogy teherbe essenek, te meg képes lennél eldobni egy kis életet azért, mert nem vagytok összeházasodva? Pfff... no comment..
most az esküvő miatt elvetetnél egy gyereket? :O
lehet utána gyereked le lehet.sok emberrel volt már ilyen :/
szerintem attól még megtarthatod..
18 L
Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdésedet.
Egy dolgot nagyon nem értek. Vagy olyan konzervatív, hogy mindenképp házasság után akarsz szülni, sőt az "elítélem" szót használtad a "leányanyákra", de közben elmennél abortuszra. Nekem ez egy kicsit visszás.
A kérdésedre a válasz: természetesen én megtartanám, sőt -botránkozz meg- én úgy szültem, hogy nem voltam férjnél. De ez a baba (ha tényleg gyereket vársz) a Ti gyereketek lesz, Neked kell dönteni!
Én meg azt nem értem ha ennyire ilyen "elítélő" vagy az hogy hogy nem zavar hogy eddig volt szex? Aki ennyire"Nem tartom normálisnak, hogy csak barát-barátnő gyerekezzen " akkor az miért tartod normálisnak hogy éljetek szexuális életet.
Sterilizálás mellett is teherbe lehet esni pedig az már nagy művészet erre nem gondoltál? Ha ennyire vonakodsz a házasságon kívüli gyerektől.
Amugy meg lehet megvan az esküvő aztán egy év mulva elváltok Te meg ottmaradsz 6 hónapos terhesen. Az is szép. Hány ilyet láttam már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!