Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így is megtartanád a babád?

Így is megtartanád a babád?

Figyelt kérdés
Szóval van egy párom, én 22 vagyok, ő 30. Remélem csak egy elméleti kérdést teszek fel, holnap kiderül. Én CSAK úgy szeretnék gyereket, ha már férjnél vagyok. Pont. Nem tartom normálisnak, hogy csak barát-barátnő gyerekezzen. Azt meg pláne elítélem, ha csak azért vesznek el egy nőt, mert terhes lett. Mi jövőre tervezzük az esküvőt, de mi van ha most becsúszik (védekezés mellett) ? Megtartom és olyan leszek mint akiket elítélek, vagy elvetetem, mert lesz még idő esküvő után is?
2010. dec. 19. 18:43
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos megtartanám. Az élet nem játék. Gondolj arra, hogy néha az abortusz olyan komplikációkat hozhat, hogy soha többé nem lehet baba. Nekem novemberben született meg a kislányom. Apával nem voltunk házasok, de akartuk őt. Aztán szeptemberben volt esküvőnk is, de enélkül is minden ugyan ilyen lenne. Szeretjük egymást is, meg a kislányunkat is.Az aki ezért el akar ítélni tegye. Csak mi számítunk egymásnak, senki más!
2010. dec. 22. 22:01
 42/46 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Azt írtad, 20-ára kiderül...

Mi lett?

Kaptál néhány oldal választ, meg kellene írnod az eredményt.

Már amennyiben komolyan kérdezted persze :)

2010. dec. 23. 09:39
 43/46 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ha családot szeretnél, akkor nem a papíron múlik a dolog. Szép dolog elveket követni, de nagyon sokszor kénytelen az ember az elveit félretenni.

Én 2 gyermekes anyuka vagyok, 32 éves. A párommal 17 évesen jöttem össze, ő volt az első és egyetlen férfi az életemben. Boldogok vagyunk kezdetek óta, ezt csak fokozta a két gyermekünk világrajövetele. Nagyon sokan papír mellett sem érik meg a 10. évfordulót, mi pedig már lassan a 15-et fogjuk ünnepelni házasság nélkül.

Én abszolút nem tartom fontosnak a házasságot, hisz az csak egy papírdarab. Így vagyunk egy család :)

2010. dec. 23. 10:13
 44/46 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A statisztika szerint minden második házasság válással végződik. Tudtál erről? Erre bárki is képes lenne alapozni egy baba életét?

Mi a párommal nagyon-nagyon boldogok vagyunk, van egy kislányunk és a tesóját várom, nemsokára megszületik. El sem tudom képzelni mi lett volna akkor ha a házasság miatt nem szülöm meg, életem legnagyobb hibája lett volna. Összeházasodnánk, de nincs rá keretünk. De nem bánjuk. Inkább minden pénz a gyerekek kényelmére költünk és arra ami igazán boldoggá tesz minket.

NE vetesd el, hidd el, megbánnád.

2010. dec. 23. 11:26
 45/46 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tesztkérdés volt mert kiemelte a kérdést csak épp nem ir semmit...Csak kiváncsi volt hogy hogy reagálunk a kitalált történetre...
2010. dec. 23. 11:30
 46/46 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ez szánalmas. Ha már kamuztál, kitalálhatnál valami csattanót a végére, ennyit minimumm illene!

Ha meg neadjisten igazat írtál, (amire kicsi az esély), megírthatnád az eredményt! Kellemes ünnepeket!:)

2010. dec. 26. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!