Így is megtartanád a babád?
Kedves Kérdező! Azt írtad, 20-ára kiderül...
Mi lett?
Kaptál néhány oldal választ, meg kellene írnod az eredményt.
Már amennyiben komolyan kérdezted persze :)
Kedves Kérdező! Ha családot szeretnél, akkor nem a papíron múlik a dolog. Szép dolog elveket követni, de nagyon sokszor kénytelen az ember az elveit félretenni.
Én 2 gyermekes anyuka vagyok, 32 éves. A párommal 17 évesen jöttem össze, ő volt az első és egyetlen férfi az életemben. Boldogok vagyunk kezdetek óta, ezt csak fokozta a két gyermekünk világrajövetele. Nagyon sokan papír mellett sem érik meg a 10. évfordulót, mi pedig már lassan a 15-et fogjuk ünnepelni házasság nélkül.
Én abszolút nem tartom fontosnak a házasságot, hisz az csak egy papírdarab. Így vagyunk egy család :)
Kedves Kérdező!
A statisztika szerint minden második házasság válással végződik. Tudtál erről? Erre bárki is képes lenne alapozni egy baba életét?
Mi a párommal nagyon-nagyon boldogok vagyunk, van egy kislányunk és a tesóját várom, nemsokára megszületik. El sem tudom képzelni mi lett volna akkor ha a házasság miatt nem szülöm meg, életem legnagyobb hibája lett volna. Összeházasodnánk, de nincs rá keretünk. De nem bánjuk. Inkább minden pénz a gyerekek kényelmére költünk és arra ami igazán boldoggá tesz minket.
NE vetesd el, hidd el, megbánnád.
Kérdező! Ez szánalmas. Ha már kamuztál, kitalálhatnál valami csattanót a végére, ennyit minimumm illene!
Ha meg neadjisten igazat írtál, (amire kicsi az esély), megírthatnád az eredményt! Kellemes ünnepeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!