Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Duphaston kin segitett már?...

Duphaston kin segitett már? Mennyi ideig szedted még babád lett? Soká kell még várnom?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 14:48
 1/1 Nikolett85 ***** válasza:
Szia! En is szedtem 7honapot, mert az orvosnom kiirta mindenfele vizsgalat nelkul (nem jott meg rendesen a menzim)! En a ciklus 5-ik napjatol 20 napon keresztul szedtem! Megelegeltem, hogy igy sem jon a baba es az sem mellekes, hogy nagyon meghiztam, elmentem egy masik orvosnohoz. O azt ajanlotta azonnal hagyjam abba a szedeset es kezdjem merni a homet! Nem irt ki semmi gyogyszert, hogy had pihenjen a szervezetem a sok hormontol! A negyedik honapban babas lettem, most 9.hetes vagyok! Szoval nekem rossz tapasztalataim vannak a Duphastonrol es a regi orvosnomrol is!
2010. nov. 9. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!