Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem segített a Duphaston...

Miért nem segített a Duphaston? Lehet enm is ezt kellett volna szednem? (lent)

Figyelt kérdés

+ teszteltem a napokban.10 napig kell szednem a Duphastont,--éppen ma a 10-ik napja és utána el is fogy.

A bogyó papírjára az van írva,hogy áttöréses vérzést okozhat.Ez pontosan mit jelent?Reggel meg elég szépen véreztem,de nem nagyon erősen.Az alhasamban még olyan megjönérézésem van.Újabb tesztet nem csináltam,mert én azt gondolom,hogy ez mensi lett:(Ha 26 napos ciklust számolok akkor 6-ik napja késett,ha meg a leghosszabb 30 naposat akkor meg 3 napja késett.

Pechemre doki nem tudott fogadni ma:(

Ez most szerintetek mensi,vagy áttöréses vérzés???Ezt okozhatja a bogyó?Elvileg míg szedem,nem kellene véreznem,vagyis addig nem jönne meg....én ezt nem értem:(

2009. dec. 19. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
orvos írta fel,vagy miért szeded?én elmennék még ma orvoshoz.
2009. dec. 19. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Doki írta ki,de valszeg későn.A 7-ik dpo-n kezdem szedni.Ma telik le.

Azért írta ki,mert az 5-ik dpo-n picit véreztem,de azonnal el is múlt.Doki szerint leesett a hormonszintem,de nem csinált vérvzsgálatot.Mondta ha megjön,akkor a köv.ciklusban korábban el kell kezdenem szedni.Félek ez a gyógyszer nem segít::(

2009. dec. 19. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezt a gyógyszert szedtem,de akkor mikor már megállapitotta a terhességet.12. hétig kellett szedni.Azt tudom hogy nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni,mert vérzést okozhat.Remélem nálad minden rendben lesz!
2009. dec. 19. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Nálam már akkor vérzést okozott mikor még abba sem hagytam.Pontosabban tegnap kezdtem el vérezni,és még tegnapra volt 2 szem bogyó,ugyanis 2*1 szemet írt fel.

Ma már nem szedem.Tegnap óta fáj a fejem is,meg az alhasam vagy a bal petefészkem(már én sem tudom).Ez vajon mitől lehet?

MIT JELENT AZ,HOGY ÁTTÖRÉSES VÉRZÉST OKOZHAT A DUPHASTON?

Milyen az az áttöréses vérzés?Mennyiségre milyen?

2009. dec. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!