Mennyit késhet a menstruáció Duphaston szedése alatt?
eddig semmi előjele.26 napos ciklusaim vannak tegnap csináltam tesztet negatív lett:(
doki nem látott semmit uh-n.van még esély rá ?
Folyásom volt, de hogy attól-e, nem tudom, de nem volt több, mint máskor.
Sajnálom, h neg a teszted.
Ha abbahagyod a duphaston szedését, utána pár napra mindenképp meg kell jönnie.
Az természetes, ha a doki nem lát még ilyenkor semmit.
Vannak, akiknek elég késön mutatja ki a teszt, de nekem az a véleményem, ha már 5 napja késik és neg a teszt, akkor nincs baba. De nincs kizárva, mert ha kései peteérérsed van, akkor lehetsz babás!
Drukkolok!
Én a helyedben csinálnék holnap tesztet.
Én már többször szedtem duphastont, volt, hogy azért, mert nem akart megjönni. Akkor kiírta a doki 1 dobozzal. az tartott 10 napig, aztán ahogy abbahagytam, kb 4-5 napra megjött.
Legutóbb inszem miatt szedtem, akkor viszont idöre megjött, pedig azt hittem, nem fog, mert elötte ezt tapasztaltam.
Minden nö szervezete másképp reagál erre a gyógyszerre.
Mielött elmész orvoshoz, csinálj otthon tesztet, annak az eredményével menj. Aztán ö majd megmondja, hogyan tovább.
Figyelj! Ne izgulj!
Ha csináltál tesztet és neg, akkor valószínű, h nincs baba. Azzal, hogy szeded, nem csinálsz butaságot. Ha mégis van baba és abbahagyod, akkor van gáz. Mit mondott a dokid? Meddig kell szedned? Gondolom volt annak oka, hogy felírta és hogy ennyit írt fel. Nem fog felborulni a hormonháztartásod, csak késni fog, ha közben nem jön meg. Nyugodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!