A peteérés minden esetben 14 nappal a menstruáció kezdete előtt van?
Nem, nem mindig akkor van peteérés, főleg ha nem 28 napos a ciklusod. De ha 28 napos, akkor sem 100% a peteérés ideje.
Van olyan is, hogy beágyazódásos vérzés (esetleg ez is lehet most neked), de az is lehet, hogy most előbb fog megjönni.
Én is csak az első szülés után éreztem középidős fájdalmat.
Viszont én hőmérőztem is, és kiderült, hogy az erőteljes hasfájás 2-3 nappal peteérés előtt van.
peteérésed lehet akár 1 nappal a mensi után vagy elött is.
De 28 napos átlagos ciklusnál 14 nappal az elözö mensi kezdetétöl van. Persze ha a mensi maga másképp van kitolódik. na de az ikrek úgy fogganak (két petéjüek) hogy egy idöben 2 pete érik, pedig az egyiknek nem is kellene.
Nekem 32 napos ciklusaim voltak, mensi utána a 13. napig voltunk együtt a párommal, és a lányom mégis megfogant, úgyhogy megdönteném a tuti receptet, mely szerint biztos, hogy a mensi előtti 14. napon van peteérés.
Ettől még beágyazódásos vérzés tényleg lehet neked is, és lehetett akkor a peteérésed amikor gondolod. Csak nem mindenkinek szabályos minden teljesen. Viszont, ha te éreztél fájdalmat félidőben, akkor lehet hogy valóban akkor volt a peteérésed, és lehet hogy ebből baba lesz.
Ha megvan az eredmény, megírod? Kíváncsi lettem .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!