A peteérés minden esetben 14 nappal a menstruáció kezdete előtt van?
Világos, hogy nem minden pete termékenyül meg és lehet, hogy jól érzem mikor van, mégsem jön össze a dolog. A kérdésem lényege az volt, hogy lehet-e, hogy ez nem is az a fájdalom, bármilyen rendszerességgel is jelentkezzék ez minden ciklus félidejében.
Ha most nem jön össze a dolog, következő hónapban tuti veszek ovu tesztet, most már baromira érdekel, hogy mi van. :)
Sajnos mára bepirosodott a barnázás, úgyhogy nincs baba. Ebből leszűrhető, hogy
1. vagy nem 14 nappal előtte van nekem a peteérésem
2. vagy az a fájdalom amit érzek és peteérésnek gondolok utána van 1-2 nappal.
Na mindegy, következőnél már veszek ovutesztet és azzal csekkolom.
Szia!
Én is így voltam sokáig, mindig éreztem, és utána jött a petefészek szurka, feszülés a ciklus második felében végig. Hónapokig ovuteszteltem, és a fájdalom idején volt pozi.
Szerintem te is az ovut érzed, és valami más oka lehet, hogy nem sikerül.
Lehet, hogy egyeseknek nem ártana egy bioszkönyv, de az is fontos lenne, hogy higgyünk a szemünknek.
Nálam tuti nem 14 nappal előtte volt peteérés. Mert nem voltam akkor együtt sokáig a párommal. Egyértelműen előbb volt peteérésem, de gondolom a tapasztalatot még inkább le kell pontozni, mert ha nem szabály szerint fogan egy baba, akkor az már hazugság, ugye?
Ha mindenkinek ilyen egyszerű lenne megállapítani a peteérés idejét, sokkal könnyebben és hamarabb fogannának a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!