Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A peteérés minden esetben 14...

A peteérés minden esetben 14 nappal a menstruáció kezdete előtt van?

Figyelt kérdés
Kislányom születése óta többnyire megérzem a peteérést, félidő körül egyszer szokott pár órás erős alhasi fájdalmam lenni, hogy az nem is lehet más. Legutóbb 31-n volt, össze is bújtunk a férjemmel, mert szeretnénk ha összejönne a következő baba. Vasárnapra nem várom, ehhez képest ma valami barnás vérzésem van. Menstruációnak korai (viszont mindig így szokott kezdődni, enyhe barnázással), de ha mégis az, akkor meg nem 31-n volt a peteérésem???? Akkor mégis mi ez a fájdalom félidőben?
2011. nov. 10. 19:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%
Én is úgy tudom, hogy akkor van peteérés, de az még nem tuti, hogy meg is termékenyül az adott pete. Szerintem jól érzed (de az is lehet, hogy maga a "fájdalom" előtt vagy utána van neked ahogy előttem is írták) de sok mindenen múlik, hogy megtermékenyül-e vagy esetleg beágyazódik-e. Kitartást.
2011. nov. 10. 20:54
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem igen, érzem is 1-2 napig.
2011. nov. 10. 20:56
 13/31 A kérdező kommentje:

Világos, hogy nem minden pete termékenyül meg és lehet, hogy jól érzem mikor van, mégsem jön össze a dolog. A kérdésem lényege az volt, hogy lehet-e, hogy ez nem is az a fájdalom, bármilyen rendszerességgel is jelentkezzék ez minden ciklus félidejében.

Ha most nem jön össze a dolog, következő hónapban tuti veszek ovu tesztet, most már baromira érdekel, hogy mi van. :)

2011. nov. 10. 21:20
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
Aki lepontozott 0-ra, menjen már vissza általános iskola 8. osztályába, és olvassa el a bioszkönyvet! Köszi!
2011. nov. 10. 23:30
 15/31 anonim ***** válasza:
Én is szülés óta érzem egyértelműen a peteérésemet. Nekem 27 napos ciklusnál a 10-11. napon van peteérésem. A kisfiam is így fogant meg a 9. ciklusnapnál. Szóval nálam sem igaz, hogy a peteérésem a mensi előtti 14. napon van.
2011. nov. 11. 07:52
 16/31 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok, remélem baba van és nem a menstruációd közeledik! Drukkolok nagyon!
2011. nov. 11. 07:54
 17/31 A kérdező kommentje:

Sajnos mára bepirosodott a barnázás, úgyhogy nincs baba. Ebből leszűrhető, hogy

1. vagy nem 14 nappal előtte van nekem a peteérésem

2. vagy az a fájdalom amit érzek és peteérésnek gondolok utána van 1-2 nappal.

Na mindegy, következőnél már veszek ovutesztet és azzal csekkolom.

2011. nov. 11. 09:27
 18/31 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a drukkolást mindenkinek, ez most sajnos nem jött össze, remélem a következő próbálkozásnál sikerül. :)
2011. nov. 11. 09:28
 19/31 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én is így voltam sokáig, mindig éreztem, és utána jött a petefészek szurka, feszülés a ciklus második felében végig. Hónapokig ovuteszteltem, és a fájdalom idején volt pozi.

Szerintem te is az ovut érzed, és valami más oka lehet, hogy nem sikerül.

2011. nov. 12. 07:08
 20/31 anonim ***** válasza:
43%

Lehet, hogy egyeseknek nem ártana egy bioszkönyv, de az is fontos lenne, hogy higgyünk a szemünknek.

Nálam tuti nem 14 nappal előtte volt peteérés. Mert nem voltam akkor együtt sokáig a párommal. Egyértelműen előbb volt peteérésem, de gondolom a tapasztalatot még inkább le kell pontozni, mert ha nem szabály szerint fogan egy baba, akkor az már hazugság, ugye?

Ha mindenkinek ilyen egyszerű lenne megállapítani a peteérés idejét, sokkal könnyebben és hamarabb fogannának a babák.

2011. nov. 12. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!