12+ 5 hetes vagyok, es beteg babat varok. 1 hete gondolkodom azon mi lenne a jo dontes. Egyszeruen nem tudom. Nem akarok beteg babat de ugy erzem megolni sem lennek kepes.
Nem. Volt beteg osztálytársam, azt a bántást, amit ő kapott és kap a mai napig, nem kívánom senkinek, pláne a gyerekemnek nem...
2014. márc. 23. 20:10
22/88 anonim válasza:
Egyértelműen megtartanánk!
2014. márc. 23. 20:34
23/88 anonim válasza:
Végig sírtam amit a 18-as válaszoló belinkelt.... (#22)
2014. márc. 23. 20:51
24/88 anonim válasza:
Őszintén kérdező, ha a szüleinek nem kell mert beteg egy vadidegennek miért kellene örökbefogadáskor?
2014. márc. 23. 21:08
25/88 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi legyen :(
Az a gond hogy már ennyi idős...ha 7 hetesen tutira megtudták volna mondani akkor már elvetettem volna. De túl nagy. Szopta az ujját az uh-n. :((((
2014. márc. 23. 21:24
26/88 anonim válasza:
Kérdező, gondold át. Magad ítélnéd egy életre bűntudatra, vagy a gyermekedet egy élhetetlen életbe, ahol sajnos folyton bántani fogják?
Én azt mondom, inkább én szenvednék.
2014. márc. 23. 21:50
27/88 anonim válasza:
Egy ilyen helyzetben, ahol bármit lépsz, különbözőképpen, de fáj, nektek, kedves hozzászólók, az a legfőbb gondotok, hogy lepontozzátok azokat, akik minden körülmények között vállalni szeretnék a gyereküket? Már megbocsássatok, de nem méltatlan ez a piti minuszolgatás a konkrét helyzet súlyához képest? Mi elfogadjuk, hogy ti abortálnátok, nem pontoztunk le benneteket, hiszen a kérdező eldöntendő kérdést tett fel, amire kétféle válasz adható: igen és nem. Senki nem nyom egyik válaszával sem senkit semmibe. Szálljatok már magatokba és próbáljátok már végre elfogadni, hogy bizony vannak, akik vállalnák, vagy vállalták a down-szindrómás gyereküket!
2014. márc. 23. 21:52
28/88 anonim válasza:
Mégis ki bántaná? Sokan úgy beszélnek itt hogy egy down kórost nem láttak közelről. Ők a saját iskolájukba járnak, hasionló gyerekekkel együtt.
Nézd meg ezt az oldalt, ha te látsz benne valami olyant,hogy őt mennyire megviseli a bántások megemelem a kalapom.
Én sem teljesen értem, ki és miért bántaná! És persze az is kérdés, hogy ő mit fogna fel ebből a "bántásból". Én csak annyit tudok, hogy sok olyan szülő, aki neveli az ezzel a betegséggel élő gyermekét, úgy nyilatkozott, soha senkitől a világon annyi szeretetet nem kapott, mint ettől a gyermekétől. Bizonyára rettentő nehéz út ez, de talán nem hálátlan...
2014. márc. 23. 21:58
30/88 anonim válasza:
Én írtam, hogy bántanák. Mert láttam a két szememmel, tapasztaltam!
Szerintem inkább ti nem voltatok huzamosabban egy ilyen betegséggel élő gyermek/ember közelében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!