Ha down- os lenne a babád megtartanád? 12hkm

Figyelt kérdés
12+ 5 hetes vagyok, es beteg babat varok. 1 hete gondolkodom azon mi lenne a jo dontes. Egyszeruen nem tudom. Nem akarok beteg babat de ugy erzem megolni sem lennek kepes.
2014. márc. 23. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
Most nagyon fel vagy dúlva, és megértem, hogy úgy érzed, többé nem akarsz babát. De várj most egy kicsit. Ne hozz végleges elhamarkodott döntést. Biztos sok idő fog eltelni, amíg kihevered, de utána biztos vagyok benne, hogy újra vágyni fogsz egy kis csöppségre.
2014. márc. 27. 19:53
 72/88 anonim ***** válasza:
megértem az érzéseidet, de ez nem így megy,hogy elkötteted magan, annak is feltételei vannak , aminek te nem felesz meg így enm fognak elkötni!
2014. márc. 28. 08:01
 73/88 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, de teljesen kívülállóként, szigorúan a leírtak alapján azt mondom, jól döntöttél. Olyan fiatalok vagytok és annyi, de annyi lehetőségetek van még, hogy el sem tudod képzelni. Persze most kilátástalannak érzed a helyzetet, meg van benned önmarcangolás, de hidd el, ezek az érzések természetesek. Én ugyanígy éreztem, ahogy te. Én is 12 hetesen veszítettem el a babámat, csak az én esetemben a természet döntött így. Nem tudom, hogy beteg lett-e volna, vagy én csináltam valamit rosszul, esetleg a szervezetem vált a babám ellenségévé, mindenesetre én is csak magamat kezdtem ostorozni, meg szó szerint gyűlöltem a testemet, amiért ezt "tette". Ennek már fél éve és most ismét más szemüvegen keresztül látom a világot. Végleges döntést semmiképp sem szabad ebben a lelkiállapotban hozni.
2014. márc. 28. 09:44
 74/88 A kérdező kommentje:
Mikor felejtem el ezt az egészet?
2014. márc. 28. 14:41
 75/88 anonim ***** válasza:
Szerintem soha.. De túlteszed magad rajta és idővel újra tudsz majd őszintén mosolyogni, hidd el.
2014. márc. 28. 15:02
 76/88 anonim ***** válasza:
Soha, az lenne a szomorú ha elfelejtenéd! Volt egy vetélésem, mai napig sokszor eszembe jut, pedig azóta már született egy egészséges kislánnyom is!
2014. márc. 28. 15:39
 77/88 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is úgy számolom, hogy háromszor voltam terhes, kitörölni nem lehet a meg nem született sem. Viszont pár héten belül megszületik a második babám. Adj időt magadnak, hidd el túl fogsz lépni rajta.
2014. márc. 28. 15:59
 78/88 anonim ***** válasza:
Elfelejteni az ilyesmit soha nem lehet. De idovel konnyebb lesz. Èrtheto hogy most mèg hatalmas a fájdalmad ès a duhod. Ám ahogy mullik az ido eljon a nap mikor konnyebb lesz s mar nem szorul el a torkod ha csak rá gondolsz. S majd fogsz mèg babára vágyni amint tullèptèl a felelmeiden.
2014. márc. 28. 21:08
 79/88 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom a veled történteket. Iszonyat nagy közhely, tisztában vagyok vele, de az idő majd enyhít a fájdalmadon, ez tényleg így van.

Ne vádold magad, jól döntöttél. Mint írtad, méretileg is el volt maradva picit, így megeshet, hogy a Down-nak egy súlyosabb formájával született volna.

Hagyj magadnak időt a gyászra, hiszen elvesztettél valakit. Sírj, ha jól esik, de ne feledd, hogy lehet még egészséges gyermeked!

Nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

2014. márc. 28. 21:09
 80/88 anonim ***** válasza:
Nem tartanánk meg. Egy teljes család életét teszi tönkre és nem tud teljes életet élni. Sajnos ez a világ rendje. Inkább vállalj másik babát :( - rosszabb lesz, ha megszülöd és esetleg utána veszíted el :( - és ráadásul mi lesz vele, ha Te már öreg korodban nem leszel és nem tudsz neki segíteni? Gondolj ezekre a dolgokra is.
2014. márc. 31. 00:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!