Jovo heten megyek abortuszra, sajnos. Fel lehet ezt dolgozni?
Kérek szépen mindenkit, hogy abortusz ellenzők ne írjanak így is nagyon rossz nekem. 21 éves vagyok és egy éjszakás kaland után történt. Sajnos egyedül apa nélkül nem tudom felnevelni és így is elég szegényesen élünk.
Aki volt már ilyen helyzetbe az írna nekem pár sort?
Köszönöm
Magadrol beszelsz ugye, amikor azt irod, hogy hulye es szanalmas. Gratulalok, van onkritikad.
Erto olvasas elso osztalyos kovetelmeny egyebkent. lassuk, megy e. Mi volt a kerdes? "Jovo heten megyek abortuszra, sajnos. Fel lehet ezt dolgozni?
Kérek szépen mindenkit, hogy abortusz ellenzők ne írjanak így is nagyon rossz nekem. 21 éves vagyok és egy éjszakás kaland után történt. Sajnos egyedül apa nélkül nem tudom felnevelni és így is elég szegényesen élünk.
Aki volt már ilyen helyzetbe az írna nekem pár sort? Köszönöm"
A kedvedert nagy betuvel kiemelnem a lenyges dolgokat belole, jo? "ABORTUSZ ELLENZOK NE IRJANAK" "EGYEDUL APA NELKUL NEM TUDOM FELNEVELNI" "AKI VOLT MAR ILYEN HELYZETBEN"
Tehat erre a kerdesre egy babakocsi felejanlas NEM HASZNOS, mar ne is haragudj. Kedves tole, de marhara nem kellett volna ide irnia, hiszen a kerdesre egy felejanlas NEM HASZNOS.
Hiaba a nagy segitseg mint a dragasag aki itt "okoskodik" es "magyaraz" mert mi nem tudunk remdesen olvasni es raszanja arra az idot h meg nagy betuvel is leirja :D ( ami szamomra mar nevetseges) , nem teheted meg segitesz mert nem ez volt a kerdes :D vicc tenyleg. Kar meg emlitesre is meltatni mert agyhianyaban nem fogja fel ennek a segitsegnek amit te is ajanlottal h esetleg hatasa is lehetne.
Nem feltetlenul de sose tudhatod, de te is emgkaptad h biztos csak igergetsz mert irni azt ir amit akar az ember, vmennyire ez igaz is de nem hinnem h a levegobe beszeltel. En mindenesetre tisztellek a nagylelkusegedert. :-) es ne is foglalkozz az ilyen bugyutakkal, :-)
Nem, nincs gyereke. Lenne, ha kihordana a terhességet es megtartaná a gyereket. Addig nincs es nem is lesz gyereke. Az anyasághoz sincs koze, nem anya még, csak terhes. Anya lenne, ha a gyerek megszületne.
Csak azt nem értem, hogy ti szemellenzos abortuszellenesek mi a pnak szóltok hozza egy ilyen kérdéshez, ahol világosan kérik, hogy ne.m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!