Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jovo heten megyek abortuszra,...

Jovo heten megyek abortuszra, sajnos. Fel lehet ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

Kérek szépen mindenkit, hogy abortusz ellenzők ne írjanak így is nagyon rossz nekem. 21 éves vagyok és egy éjszakás kaland után történt. Sajnos egyedül apa nélkül nem tudom felnevelni és így is elég szegényesen élünk.

Aki volt már ilyen helyzetbe az írna nekem pár sort?

Köszönöm

2013. okt. 20. 20:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
68%

Még nem tudod milyen érzés az imádott férfinek gyermeket várni, de remelem lesz benne részed. Ha megtudod, nem fogod bánni, hogy nem egy egyéjszakás kalandból, egyedul, megalázva, esetleg apasági perrel indítod a gyermek életét.

Az az érzésem, hogy gondolkodhattál volna előtte, dönthettél volna másképp, de eszedbe sem volt. Most hogy túl vagy rajta könnyen nyilatkozod az ellenkezőjét!

2013. nov. 7. 12:28
 112/118 anonim ***** válasza:
67%

kedves kerdezo,

teljesen normalis, hogy most igy erzel. at fog menni. adj idot magadnak, pihenj, vard meg, mig leullepedik az esemenysorozat, kesobb megint tisztan fogod latni a helyzetet es rajosz h jo dontest hoztal. velem is igy volt. rogton az a ab utan nagyon bantam, de aztan kitisztultak a hormonok, szepen lecsillapodott minden, es holottbar sajnalom, hogy nem voltunk olyan elethelyzetben a volegenyemmel, h megtartsuk, azert belattam, h a helyes dontest hoztam. nyugodj meg, picit kesobb minden rendben lesz. kitartas!

2013. nov. 8. 06:31
 113/118 anonim ***** válasza:
14%
Gratulálok, remélem boldog vagy...
2013. nov. 8. 06:50
 114/118 anonim ***** válasza:
16%
Ez még undorítóbb mint maga a kérds! Büszke lehetsz magadra kérdező. Annak ellenére hogy annyian mondták hogy van más megoldás is az abortusz helyett mégis azt választottad.Ráadásul már meg is bántad?? Hát kell neked. Most már csak a gondolattal tudsz játszani, milyen is lett volna a kisbabád...
2013. nov. 8. 07:43
 115/118 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó két valaszado büszke lehet magára! Rúgni kell azt, aki amúgy is a földön fekszik, ugye? Majd akkor is igy csináljátok, ha valaki hozzátok közelálló kerül ilyen helyzetbe!

Kerdezo, sok erőt kívánok neked.

2013. nov. 8. 07:55
 116/118 anonim ***** válasza:
26%
Így van, utolsó. Én ugyan végig azt mondtam, az abortusz tévút, de soha nem rúgnék bele így senkibe. Ami történt, az egy teljesen felesleges, hiábavaló tragédia, életáldozat, ami épp elég bűnhődést von maga után, ehhez már nem kell hozzátenni semmit.
2013. nov. 8. 08:30
 117/118 anonim ***** válasza:
19%
hát ez nem semmi.....,ez tiszta rohej! hányan kérték, hogy ne tedd, megtetted és most képes vagy felírni, hogy már megbántad -és szerinted, hogy éreznek azok a nők ( válaszolók) akik tényleg úgy gondolták az a helyes, ha megtartod? kétszínű és álszent vagy, a védelmezőiddel egyutt ja és még önző is.
2013. nov. 8. 15:14
 118/118 anonim ***** válasza:
11%
Hidd el, akkor se lenne más véleményem, ha hozzám közelálló öletné meg a magzatát, elhiheted, sőt.
2013. nov. 8. 16:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!