Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jovo heten megyek abortuszra,...

Jovo heten megyek abortuszra, sajnos. Fel lehet ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

Kérek szépen mindenkit, hogy abortusz ellenzők ne írjanak így is nagyon rossz nekem. 21 éves vagyok és egy éjszakás kaland után történt. Sajnos egyedül apa nélkül nem tudom felnevelni és így is elég szegényesen élünk.

Aki volt már ilyen helyzetbe az írna nekem pár sort?

Köszönöm

2013. okt. 20. 20:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
21%
tiszta rohej az egész, ha vlkinek szakad a gumi, és egyéjszakás kalandokba bocsátkozik az okés, de ha vlkinek jó a kapcsolata és remekul kijon a párjával az már tutira csalja is - ti vlmi nagyvárosi nők vagytok vagy csak sokat nézitek a TV-ét. egyébként pedig szépithetitek a dolgot az abortusz gyilkosság és az is marad!!!!és igen fel lehet dolgozni, csak épp nem biztos, hogy sikerul!!!
2013. okt. 26. 18:55
 102/118 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 97-es!

86-os vagyok, és képzeld el, férjnél vagyok, soha nem volt abortuszom és a negyedik gyermekemmel vagyok várandós. Soha nem csaltam meg a férjem, de az nem azt jelenti, hogy nem tudom milyen az, ha valakinek egy éjszakás kalandja van, vagy szeretője van, mert életének olyan időszakában van, amikor nincs komoly férfi az életében. Én sem ugy születtem, hogy férjem volt, tehát élhettem előtte. Sőtt, pont ezért gondolom úgy, hogy a kérdező is, bár okuljon a "balesetéből", mindenáron, a semmire, a senkinek, ne tartsa meg a babát. Fiatal még, éljen, vigyázzon magára (ne legyen több ilyen eset) és ha megtalálta az igazit, ahhoz legyen hűséges, és szüljön neki annyi gyereket, amennyi jól esik.

Ahhoz, hogy értsd mit írtam lehet nem huszonéves anyának kell lenned, hanem legalább 40-nek, mert akkor már magad mögé is tudsz nézni, és van némi tapasztalatod az életben, ami elfogadóbbá tesz mások iránt.

2013. okt. 28. 05:27
 103/118 anonim ***** válasza:
79%

Előző vagyok.

Bár nem tartom helyesnek az abortuszt, és nekem soha nem volt, megis úgy gondolom, a szükséges rossz, de igenis szükség van rá!

2 dolog miatt:

1. Volt a történelemben egy időszak, amikor betiltották, az 1950-es években. Ratkó-korszaknak hívták. Nézzetek meg róla egy filmet, olvassatok utána. Na annál szörnyűbb dolog sincs, mint amikor a nem kívánt terhességet minden áron megszületik a nővel...

2. Vannak népcsoportok a földünk több területen, ahol olyan népszaporulat van, ami miatt az elmúlt 40 évben megkétszereződött a föld lakossága. Éheznek, nyomorognak, de szülnek. Hála a fejlettségünknek, mi gondolkodunk, hány gyermeket, kinek és hova akarunk szülni. Ismerjük a fogamzásgátlást, és ha megis előfordul, hogy hibáztunk, még mindig dönthetünk.

Szenvedünk épp eleget azoktól a népcsoportoktól, akik a semmire halomra szülik a gyerekeket, mert nem gondkodnak, hogy mi lesz velük, és nekünk kell eltartani őket egy életen át, mert sokszor se szakma, se iskola, a szülők sem csináltak semmit (csak gyereket).

Mindezek miatt ne ítélkezzünk egy olyan lány felett, aki gondolkodik és nem tudja vállalni azt amibe belekerült.

2013. okt. 28. 05:51
 104/118 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem meg mindannyian buta libák vagytok. Itt vitáztok azon hogy egy idegen nő mit kezdjen a besikerült gyerekével. Miért nem mindegy? Az ő baja nem a tiétek. Ha megszüli megszüli ha nem akkor nem. Ennyi.
2013. okt. 28. 21:13
 105/118 anonim ***** válasza:
73%
Ha neked annyira mindegy, akkor minek ugatsz bele? Mi legalább segiteni akarunk, gondolatokat ébresztünk. Te is kerülhetsz hasonló helyzetben, kívánom hogy ilyen hozzáállást tanúsítsanak a körülötted levők.
2013. okt. 29. 14:01
 106/118 anonim ***** válasza:
58%
kerdezo, tul vagy rajta? rendben vagy?
2013. nov. 4. 21:16
 107/118 A kérdező kommentje:
Köszönöm túl vagyok rajta. Minden oké, kivéve a lelki része. Ha vissza lehetne fordítani nem így döntenék..köszönöm a válaszokat. Minden jót nektek.
2013. nov. 7. 11:01
 108/118 anonim ***** válasza:
6%
Mármint mit jelent, hogy nem így döntenél? Nem csinálnál abortuszt mégse, vagy csak nem bonyolódnál egyészakás kalandba?
2013. nov. 7. 11:20
 109/118 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem jól mikor az abortuszt választottam...
2013. nov. 7. 11:21
 110/118 anonim ***** válasza:
62%
Nagy kár volt. Borzasztóan sajnálom...Írj nyugodtan, ha beszélgetni szeretnél. Ne maradj ezzel egyedül.
2013. nov. 7. 12:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!