Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jovo heten megyek abortuszra,...

Jovo heten megyek abortuszra, sajnos. Fel lehet ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

Kérek szépen mindenkit, hogy abortusz ellenzők ne írjanak így is nagyon rossz nekem. 21 éves vagyok és egy éjszakás kaland után történt. Sajnos egyedül apa nélkül nem tudom felnevelni és így is elég szegényesen élünk.

Aki volt már ilyen helyzetbe az írna nekem pár sort?

Köszönöm

2013. okt. 20. 20:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
65%
De ha tudtad,hogy elszakadt,akkor miért nem vettél esemény utánit?Egy egész sor kellemetlenséget megspóroltál volna magadnak.
2013. okt. 26. 05:57
 92/118 anonim ***** válasza:
56%
88-78-es: Fordulj szakemberhez, szerintem az eseted még gyógyítható. Az eszem megáll!
2013. okt. 26. 06:52
 93/118 anonim ***** válasza:
76%
88-89-es, bocs.
2013. okt. 26. 06:53
 94/118 anonim ***** válasza:
16%
23:08 tűröd, vagy nem tűröd, megérdemled amit kapsz, buta liba. Ha azt sem tudod, ki az apja, akkor nem egyszer "szakadt el a gumi". Vagy inkább nem is volt.
2013. okt. 26. 08:19
 95/118 anonim ***** válasza:
72%
Huh, utolsó, ész az nem sok szorult beléd.... Egy éjszakás kalandja volt a kérdezőnek. Ilyenkor általában nem arról szól a dolog, hogy címet, telefonszámot es anyja nevet is megad az ember..... Mellesleg el is szakadhat az a gumi es bármilyen meglepő, az esemény utani tabletta se jelenti azt, hogy nem jon létre a terhesseg, ott is van hiba százalék. Persze ennek felfogása hoz kicsit tobb inteligencia lenne szukseges, mint amivel te rendelkezel.
2013. okt. 26. 08:25
 96/118 anonim ***** válasza:
8%
Kedves 86-os, az amit írtam nem gusztus kérdése!Hogy szeretnék-e egy vajas kenyeret vagy nem, na az a gusztus dolga! és képzeld nő vagyok, és igen elkapott a hév , de mivel nem csak állati osztonok hajtanak,igen meg tudtam gondolni, hogy mit nyerehetek egy beleugrott éjszakától és mit veszíthetek és még soha nem bántam meg, hogy nem tettem meg. Ahogy látom itt a tobbség poligám személy, azt el sem tudjátok képzelni, hogy kitartsatok egy pasi mellett és még jó is legyen vele évek hosszú során. és képzeld kedves 86- os én tudatosan épitettem és építem az életem - mert az volt az elvem, hogy úgy élj és dolgozz, hogy ha majd évek múlva visszanézek és megkérdezik mit tennék másképp azt mondhassam "mindent ugyanúgy csinálnék mégegyszer" és csak egy nagyon pici banális dolog miatt - MERT CSAK EGYSZER ÉLUNK EGY ÉLETUNK VAN!!! és csak egyszer cseszhetjuk el, én nem akarok úgy lenni, mint némely 50- 60-as éveikben járók, hogy azon síránkoznak, ha mégegyszer kezdhetnék mindent másképp csinálnának- hát kérem adott volt nekik is a lehetoség. Csak egy dolgot kell szemelott tartani, nem az a cél, hogy minél magasabbra torj, mert onnan aztán nagyon mélyre lehet zuhanni!!!!!
2013. okt. 26. 08:29
 97/118 anonim ***** válasza:
64%

Hát, az a helyzet, hogy statisztikailag kicsi ugyan az esélye, de elképzelhető, hogy egyéjszakás kaland esetén, óvszerrel védekezve, becsúszik a baba. Szóval nem gondolom, hogy hazudik a kérdező, ha azt mondja, hogy védekeytek, akkor az úgy is van.

Másodorban pedig, kedves frigid élharcosunk, attól, hogy neked sosem volt merszed egyéjszakás kalandra (vagy lehetőséged?) és majd megesz a sárga irigység, attól mág másoknak megadatik ez a dolog, és nem is olyan rossz, de még csak nem is elitélendő. Erre varrjál gombot...

De most akkor agyonsokkollak. Vőlegényem van. Imádom, szeretem és vele fogom leélni az életem. Viszont sajnos nzáron megtörtént a baleset, és mivel nagyon fiatalok vagyunk, az esküvő is még csak égy év mulva lesz, munkánk sem volt igazán, se lakásunk, se semmi, úgy döntöttünk, hogy nem tartjuk meg a babát. Mondhatod, hogy szörnyű gyilkos vagyok, hidd el, a nők ezt nem jókedvükből teszik. Én is nagyon megsinylettem, de ez volt a helyesdöntés. És jöhetsz azzal, hogy mert ez a konnyebbik ut. Hát elárulok valamit minden abortuszellenzőnek. Nem, ez nem a konnyebb ut (mármint az ab), hanem a nehezebb. Sokkal könnyebb lettvolna megszülni anyámék nyakára, elbabázgatni, nagyiékra hagyni időnként, aztán egyszer csak rádöbbenni, hogy miatta nem értem el semmit, és a védtelen gyereket büntetni. Ez sokkal könnyebb lett volna, mint meghozni ezt a szörnyű döntést, és minden lelki és fizikai következményével együtt élni a hátra lévőéletemben. Gondoljatok csak bele, mi könnyebb? Egy abszolút védtelen éssemmirőlsem tehető gyereken tölteni ki a frusztrációt, vagy egy öntudatlan állapotban lévő ,,életnek,,véget vetni és saját magadnak elviselni minden terhet, nem háritani másra? Hát szerinem előző könnyebb.

Az óvszerre visszatrve pedig, az abortusz után először voltunk együtt a vőlegényemmel, szerintetek mi történt? Elszakadt a Durex, mehettem esemény utániért. Szóval a gumiról ennyit, kb tök lutri, h mikor szakad el.

Most le leeht szapulni, lehet a szavakon lovagolni, nem érdekel.

Kérdező, bárhogy is döntesz tudd, hogy sok nő volt ilzen helyzetben, ki ilzen végső döntést hozva, ki olyat. Nem vagy egyedül, gondold át, dönts, és birkózz meg vele. Sok kitartást kivánok. :)

2013. okt. 26. 10:31
 98/118 anonim ***** válasza:
18%
jaj Te szegény!!! jó akkor csak keféljetek,és tőlem akár havonta kapartathattok, én egyedul édesanyáitokat sajnálom, talán nekik is ezt kellett volna tenni veletek, hogy majd amikor nektek kéne betoltenetek női mivoltotok létét, nehogy az a szerencsétlen gyerek elrontsa a hőn ahított karriert, pénzt, lakást miegymást...., hát őszintén gratulálok. ja és kisszívem azért mert nem kefélek fűvel fával az még nem jelenti, hogy frigid vagyok. Sőt kívánom, hogy olyan szuper étvágyú legyen a férjed, mint az enyém és minnél tobbszor szakadjon az a gumi- elvégre is nem gond nektek az abortusz,hisz a gyerek manapság nem áldás, csak anyám meg nagyanyám nyakán a kolonc!!!!!
2013. okt. 26. 11:59
 99/118 anonim ***** válasza:
73%

Te komolyan nem vagy normális utolsó... Észérved az ilyenkor már nincs, csak vagdalkozni tudsz, nem kisszivezni. Meg kiforgatni az ember szavai, meg lovagolni mindenen.

Most elkezdhetné, hogy jaaaaaj nehogy tévedjél, hogy a nagy étvágyú férjed nem csak rád nagy étvágyú és lehet nem is veti meg az egyéjszakázást.. De nem süllyedek le a szintedre.... Idióta...

2013. okt. 26. 12:28
 100/118 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon indulatos az előző válaszadó. De örülünl, hogy gyakran éltek nemi életet, köszönjük, hogy ezt megosztotta velünk. Nem sikerült az összes választ végigolvasnom, de megkérdezhetem, hogy van- e gyermeked?

Csupána azèrt, mert mindig mélyen megdöbbent, hogy egy felnőtt nő olyat kíván egy nőtársának, hogy többé ne lehessen Anya. Tegyen az bármilyen erkölcsileg kifogásolható dolgot.

Kedves kérdező: ma kiírtak egy kérdést, amely abortuszon átesett nőkhöz szólt, olvasd át, személyes tapasztalataik hátha segítségedre lesznek. Személyes vélemènyem szerint borzasztó nehéz felfolgozni egy ilyen veszteséget és a vele járó bűnzudatot, de talán hosszú belső munkával nem lehetetlen. Azonban korunk bizonytalan társadalmában szerintem felesleges lemondani egy gyerekről, hiszen egy stabil kapcsolatba vállalt baba is felnőhet apa nélkül és fordítva. Ugyanez vonatkozik az anyagiakra. Lehet, hogy 2-3 év múlva vágynál babára és akkor ott lenne a kétévesed... De ez a személyes vélemènyem. Azért gondold át jól, mindent mérlegelve hozd meg ezt a súlyos döntést, mert feldolgoznod is akkor lesz nehéz, ha úgy érzed meg tudtad volna oldani másként. A helyes döntések ismérve, hogy nem bánja őket az ember. Szívből sajnálom, hogy ilyesmin lell keresztülmenned.

2013. okt. 26. 12:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!