Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos abortuszra kell mennem,...

Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
11%

Komoolyan az a legnagyobb gondod,hogy meddig nem szexelhetsz????????

Amúgy nekem spontán vetélésem volt,elmondom:semmit nem érzel mert alszol,k*rva sz@r érzés,fél óra,utána gondolkodhatsz,4 hétig.

Remélem kielégítő válasz volt.

2011. jan. 7. 20:33
 2/86 A kérdező kommentje:
nem az a legfontosabb,csakfélek az egésztől...és nagyon sok kérdés van bennem...amit nem tudok
2011. jan. 7. 20:37
 3/86 anonim ***** válasza:
56%

Ne haragudj, de miért nem az "Egyéb kérdések" témakörben tetted fel a kérdést?

Nem túl jó érzés erről olvasni...

Nem tudom, miért lesz abortuszod, de a másik kategóriában lehet, hogy inkább helye lenne ennek a kérdésnek.

2011. jan. 7. 20:39
 4/86 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kicsit megalázó volt! Bár a dokik és a nővérek nem viselkedtek rosszul, mégis én rosszul éreztem magam. Az időpont kb. fél óra ( bár ezt igazából nem mértem).Reggel 7-re kell menned, ha még nem szültél kapsz tágítót (ez egy ún. pálcika vmilyen gyógyszerrel)ez kellemetlen.Majd ha rád kerül a sor bekísér a műtősfiú a műtőbe.Felfektetnek és kapsz a vénádba altatót és onnantól nem emlékszel semmire. Majd a szobában térsz magadhoz. Kb 3-4 óra körül hazaengednek. Aznap nem vezethetsz. 2-3 nap pihenést javasolnak. Én úgy tudom,hogy 6 hét a sex mentes idő.
2011. jan. 7. 20:40
 5/86 anonim ***** válasza:
91%

Fizikálisan szerintem nem megrázó, érzelmileg sokkal inkább...soha nem fogod elfejteni.

Még gondolom nem szültél uh feltesznek egy kis pálcikát (laminált) ami kitágítja a méhszájat hogy majd az orvos el tudja távolítani a magzatot a szívó berendezéssel. Ezt a műtét előtti este teszik fel. Aztán másnap reggel megcsinálják a műtétet. Elaltatnak, semmit nem fogsz érezni. Azután elég kába leszel. Fogsz vérezni is, ez normális műtét után. Az első menstruációd 6 hétre a műtét után várható.

Én 18 éves voltam mikor felelőtlenül, védekezés nélkül voltam a barátommal, terhes lettem....egyből az abortuszra gondoltam mert sajnos anyagilag nem engedhettük volna meg és csak 4 hónapja ismertük akkor egymást a fiúval. A műtétet megelőző napokat végig sírtam...aztán a kórházban a műtét előtti perceket soha nem felejtem el....futószalagon csinálták aznap a műtéteket..ketten várakoztunk a műtő előtt, én mentem másodiknak...fura gondolatok kavarogtak bennem hogy lehet mégsem kellene...hogy mit tegyek ? de sajnos jövő képet így sem láttam magam előtt uh mikor kitolták a lányt én jöttem...míg elaltattak végig bőgtem...aztán utána kellemes kábaság jött és már az ágyamban ébredtem fel...ez nem mély altatás uh rögtön a műtét után fel fogsz ébredni.Aztán utána tudtam csak meg hogy nő nap van uh ez a nap mindig erre a tettemre emlékeztet ezért én ilyenkor nem szeretek semmit sem kapni!!!

Sok időre rá mondta az akkori barátom hogy akart nekem írni sms-t hogy még meggondolhatom magam....nem tudom mi lett volna ha elküldi.....

(egyrészt azért sem akartam megtartani mert nem láttam rajta h akarná a dolgot és 4 hónap nem elég h megismerd a másikat).

Összességében a babát akit megöltem nagyon sajnálom, mindig a szívemben lesz de azt nem bánom hogy nem tőle lett gyerekem, hisz azóta megtaláltam a párom, van már egy kislányom és újból babát várok. Szóval ha akkor megtartom a babát anya nyakán lennék egyedül álló anyaként....biztos más életem lenne...Sajnálom hogy akkor ilyen felelőtlen voltam , ha vissza pörgethetném az időt biztos hogy adnék egy pofont magamnak és egy biosz könyvet!

Még egy gondolat : csak akkor fogod igazán megérteni hogy mit tettél ha születik egy babád, végig kíséred a fejlődését a pocakodban, megéled az első lépteit, nevetését...uh ez később még nagyobb bűntudatot fog okozni mert szembesülsz azzal hogy mit is tettél valójában, mert amikor egy kis pacát látsz az ultrahangon még nem tudod felfogni hogy ő bizony már egy kis ember, és nem egy babszem, kis paca!!

Jól gondold meg hogy mit vállalsz!

Sok erőt és kitartást! Remélem nem baj h ilyen hosszan írtam!

Veled mi a helyzet ? csak ha van kedved mesélni!

2011. jan. 7. 20:42
 6/86 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta a doki 2napig kell bent lennem...
2011. jan. 7. 20:43
 7/86 anonim ***** válasza:
49%

igen 2 nap a bent lét

6 hét szexmentes idő

1 nap felteszik a tágítót, második nap reggel műtét és utána haza mehetsz

2011. jan. 7. 20:48
 8/86 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a műtétet ambulánsan csinálják. Reggel bemégy délután pedig haza. Hol laksz?
2011. jan. 7. 20:49
 9/86 anonim ***** válasza:
68%
Kérdezz nyugodtan! Nem mindenki bunkó! Szerintem a mások okoskodása nélkül is van neked elég bajod!
2011. jan. 7. 20:51
 10/86 A kérdező kommentje:

Velem kb.ugyanez a helyzet,mint veled volt.21 éves vagyok 3honpja vagyunk együtt a barátommal,de én is ugy látom nem akarja a kicsit...nincs munkahelyem...szüleimre nem szeretnék támaszkodni...

Ezért döntöttem igy...

2011. jan. 7. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!