Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos abortuszra kell mennem,...

Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:

Én biztos nem engedném, hogy bejöjjön. Csessze meg a látogatását, meg az együttérzését, ha már ilyen helyzetbe hozott. Ő úgysem úgy fogja megélni ezt az egész dolgot, mint te.

Sajnálom, hogy nincs más lehetőséged!

2011. jan. 19. 08:42
 52/86 anonim ***** válasza:
...
2011. jan. 19. 11:51
 53/86 anonim ***** válasza:
0%

100%, hogy nincs más lehetőség?

Kérdeztél olyanokat, akik ilyen helyzetben voltak, elvetették a babát? Ők hogyan értékelik ezt 1,2,5,10 vagy akár 20-30 év múlva? Kérdezd meg azért előtte őket is.

Egyik ismerősöm ma vagy holnap szüli meg a babáját, akiről nem volt hajlandó lemondani a srác éretlensége miatt sem. Tökre nem semmi csaj. Kb. veled egyidős! És 1-2 napon belül a kezében lesz a Picije!

Holnap megyek NST-re. Te a kórházba? Biztos?

2011. jan. 19. 13:39
 54/86 anonim ***** válasza:
Hányra mész holnap a kórházba ? Szüleid tudják ? Mit mondanak ? Nem próbáltak lebeszélni?Nem gondoltad meg magad?
2011. jan. 19. 13:53
 55/86 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak minden kedves válaszolot értesiteni szeretnék,hogy kibékültünk a párommal,zokogva jött át hozzám,hogy szeret,és nem akar minket elvesziteni.Így megtartjuk a picikét is!

köszönök minden segitséget!

2011. jan. 21. 08:07
 56/86 anonim ***** válasza:

óóóó :)))) De jó !

GRATULÁLOK!!!!!!

mesélj majd hogy mi van Veletek!!!!!!

2011. jan. 21. 08:21
 57/86 anonim ***** válasza:
0%
nekem ez egy kicsit kamuszagu
2011. jan. 21. 09:12
 58/86 anonim ***** válasza:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én vagyok az NST-s.

2011. jan. 21. 13:39
 59/86 anonim ***** válasza:

Elolvastam a hozzászólásokat.... 7 hónapos kislányom itt szuszog mellettem. Nagyon örülök, hogy megtartjátok a babát. Életed legjobb döntése! Viszont lelkiismeret furdalásod lesz, amiért eszedbe jutott elvetetni...

Problémamentes terhességet, könnyű szülést kívánok!

2011. jan. 21. 21:08
 60/86 A kérdező kommentje:

Kamuszagu???!!!miért is????

köszönöm szépen...igen tudom,és azt is hogy jól döntöttem.

Kedden megyek a délpesti korházba 12hetes uh-ra:D már várom!

Ezt már hason keresztül csinálják vagy még hüvelyuh?

2011. jan. 22. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!