Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?
Én biztos nem engedném, hogy bejöjjön. Csessze meg a látogatását, meg az együttérzését, ha már ilyen helyzetbe hozott. Ő úgysem úgy fogja megélni ezt az egész dolgot, mint te.
Sajnálom, hogy nincs más lehetőséged!
100%, hogy nincs más lehetőség?
Kérdeztél olyanokat, akik ilyen helyzetben voltak, elvetették a babát? Ők hogyan értékelik ezt 1,2,5,10 vagy akár 20-30 év múlva? Kérdezd meg azért előtte őket is.
Egyik ismerősöm ma vagy holnap szüli meg a babáját, akiről nem volt hajlandó lemondani a srác éretlensége miatt sem. Tökre nem semmi csaj. Kb. veled egyidős! És 1-2 napon belül a kezében lesz a Picije!
Holnap megyek NST-re. Te a kórházba? Biztos?
Sziasztok!
Csak minden kedves válaszolot értesiteni szeretnék,hogy kibékültünk a párommal,zokogva jött át hozzám,hogy szeret,és nem akar minket elvesziteni.Így megtartjuk a picikét is!
köszönök minden segitséget!
óóóó :)))) De jó !
GRATULÁLOK!!!!!!
mesélj majd hogy mi van Veletek!!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok az NST-s.
Elolvastam a hozzászólásokat.... 7 hónapos kislányom itt szuszog mellettem. Nagyon örülök, hogy megtartjátok a babát. Életed legjobb döntése! Viszont lelkiismeret furdalásod lesz, amiért eszedbe jutott elvetetni...
Problémamentes terhességet, könnyű szülést kívánok!
Kamuszagu???!!!miért is????
köszönöm szépen...igen tudom,és azt is hogy jól döntöttem.
Kedden megyek a délpesti korházba 12hetes uh-ra:D már várom!
Ezt már hason keresztül csinálják vagy még hüvelyuh?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!