Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos abortuszra kell mennem,...

Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem voltam abortuszon, de nemrégiben végigkisértem a barátnőmet ezen az uton, ugy hogy nekem van egy egy éves babám. Egyet tudok tanácsolni... beszéljetek mindenképp. Ha pedig döntöttél akkor kérj meg valakit hogy vigyen be, vagy legalábbis menjen érted. Lelkileg is jot tesz és fizikailag sem utolsó. Ha pedig nem tudod "könnyen" feldolgozni akkor fordulj szakemberhez. Ez tényleg ugy tanácsolom, hogy előttem van sajnos a példa amikor kényszerből kellett mütétre menni. Kitartást kivánok és erőt a döntésedhez.
2011. jan. 7. 21:11
 22/86 anonim ***** válasza:
64%
Igen,lehet,hogy bunkó vagyok,de nálam kiveri a biztosítékot,ha valakinek az abortuszról az jut eszébe,hogy meddig kell szex nélkül léteznie.Nekem miután elveszítettem a babámat csupa ilyen nőkkel kellett egy kórteremben feküdnöm,és azt hallgatnom,hogy meddig nem lehet,egyáltalán mi számít annak,és hogy mikor gyújthatnak már rá.Tényleg fontos problémák miután megöltek egy gyereket.
2011. jan. 7. 21:15
 23/86 anonim ***** válasza:
37%

[link]

[link]

nézd meg mekkora különbség van a kettő kép között...

Gondolom előtte fognak csinálni uh-ot majd nézd meg a babát, már ott fog ficánkolni...

az a baj h szerintem a 10 hét elég kései már...én akkor már nem mentem volna...hozasd előre ha lehet....

Nem baszogatásból írom meg nem gonoszkodni akarok de nézd meg hogy ott már tényleg egy kisember....

2011. jan. 7. 21:16
 24/86 A kérdező kommentje:

nem ez a legnagyobb problémám,csak tudod fontos kérdések szerintem ezek,nem önszántamból megyek...

lelkileg már most kivagyok...

2011. jan. 7. 21:20
 25/86 anonim ***** válasza:
78%

...

amúgy szerintem nincs értelme többet olyan pasival szexelni akire nem támaszkodhat az ember (haveok, buli , fanta érdekli csak)...uh én utólag azzal a lendülettel kidobnám!

2011. jan. 7. 21:26
 26/86 A kérdező kommentje:
háát..már megtettem :S azota folyton bulizik...ezt hallom vissza
2011. jan. 7. 21:27
 27/86 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, ami Veled történt/történik és fog majd!

Ne adj mások véleményére! Hiszen mennyivel lenne jobb, ha enni adni se tudnál a gyereknek?

Nekem két gyermekem van... elváltam...

Azt hittem, új társat, apát találtam, akitől gyereket várok! Életem legnehezebb döntése volt, hogy megtartsam e, de nem volt szívem megölni! Pedig gyesen vagyok, és két tartós beteg gyermeket nevelek.

A párom-erre nem ez a legjobb szó- mostanság kihasználva azt, hogy nem mehetek vele szórakozni, iszik, éjjel jár haza, és elszórja a pénzt. Szóval ideje mennie a háztól....

De nekem van segítségem! Van munkám, igaz, csak 4órában. Vannak ruhák, kiságy, minden, ami kell!

Ezért más a Te eseted, mert előröl kellene kezdeni.

Jól döntesz! A kicsit helyezed előtérbe, nem magadat! Neki most így a jobb! Majd ha minden rendben lesz körülötted, lehet gyermeked!

És ne szégyelld! Ha nem tudod feldolgozni, mindenképp fordulj szakemberhez!

Minden jót kívánok Neked!

2011. jan. 7. 21:28
 28/86 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy tudom,hogy utána a csöppség szenvedne...jo szüleim mellettem lennének,és ha ne adj isten bármi történik velük?!nem fiatalok már...nem támaszkodhatok rájuk örökké!
2011. jan. 7. 21:30
 29/86 anonim ***** válasza:

Jól tetted..örülök hogy okosabb voltál mint én ...

Kitartást Neked! Majd hétfőn írj hogy mi volt a családsegítőnél!

2011. jan. 7. 21:32
 30/86 A kérdező kommentje:
Rendben irni fogok!!!és köszönöm a segítséget!!
2011. jan. 7. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!