Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?
nézd meg mekkora különbség van a kettő kép között...
Gondolom előtte fognak csinálni uh-ot majd nézd meg a babát, már ott fog ficánkolni...
az a baj h szerintem a 10 hét elég kései már...én akkor már nem mentem volna...hozasd előre ha lehet....
Nem baszogatásból írom meg nem gonoszkodni akarok de nézd meg hogy ott már tényleg egy kisember....
nem ez a legnagyobb problémám,csak tudod fontos kérdések szerintem ezek,nem önszántamból megyek...
lelkileg már most kivagyok...
...
amúgy szerintem nincs értelme többet olyan pasival szexelni akire nem támaszkodhat az ember (haveok, buli , fanta érdekli csak)...uh én utólag azzal a lendülettel kidobnám!
Szia!
Nagyon sajnálom, ami Veled történt/történik és fog majd!
Ne adj mások véleményére! Hiszen mennyivel lenne jobb, ha enni adni se tudnál a gyereknek?
Nekem két gyermekem van... elváltam...
Azt hittem, új társat, apát találtam, akitől gyereket várok! Életem legnehezebb döntése volt, hogy megtartsam e, de nem volt szívem megölni! Pedig gyesen vagyok, és két tartós beteg gyermeket nevelek.
A párom-erre nem ez a legjobb szó- mostanság kihasználva azt, hogy nem mehetek vele szórakozni, iszik, éjjel jár haza, és elszórja a pénzt. Szóval ideje mennie a háztól....
De nekem van segítségem! Van munkám, igaz, csak 4órában. Vannak ruhák, kiságy, minden, ami kell!
Ezért más a Te eseted, mert előröl kellene kezdeni.
Jól döntesz! A kicsit helyezed előtérbe, nem magadat! Neki most így a jobb! Majd ha minden rendben lesz körülötted, lehet gyermeked!
És ne szégyelld! Ha nem tudod feldolgozni, mindenképp fordulj szakemberhez!
Minden jót kívánok Neked!
Jól tetted..örülök hogy okosabb voltál mint én ...
Kitartást Neked! Majd hétfőn írj hogy mi volt a családsegítőnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!