Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?
Köszönöm az érdeklődést....
Jövöhét csütörtökön fekszem be a korházba...sajnos ez a legközelebbi időpont amit tudtak adni :(
Nagyon félek,és nagyon ki vagyok lelkileg,de sajnos muszály.
Tudom hogy szörnyű lesz ez az egész,és igazatok van hogy ilyenek irtok,mutattok,de 21éves vagyok,egyedül nem tudom felnevelni.Nagyon fáj a szívem,lelkem,de sajnos ezt kell tennem:(
Jövő hét csütörtökön megyek az eslo NST-re a Picimmel. Attól tartok, hogy miközben majd hallgatom a szíve dobogasat,eszembe fog jutni a Te kicsi babád szíve dobogasa is...
Tudom, hogy nem az én életem,de meg donthetsz úgy, hogy megtartod!
Én még mindig azt mondom, hogy tartsd meg, ha ennyire szenvedsz és kétségek gyötörnek. 21 évesen már felnőtt nő vagy. Mindent meg lehet oldani. Tudunk segíteni. írj privát üzenetet, ha gondolod.
Kitartást.
Péntek reggel lesz a műtét ?
A volt barátod nem jelentkezett ? Hogy vagy?
Igen péntek reggel mütenek!
De jelentkezett,de csak azért hogy mikor leszek a korházba,mert majd lehet bejön....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!